Βέροια Εκδηλώσεις Θέατρο

Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας: “Παράσταση όρθιας κωμωδίας του Αριστοτέλη Ρήγα / Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας, μετά από μια γεμάτη καλλιτεχνικά χρονιά (2023-2024) με σεμινάρια (Κουρλαμπάς, Διδασκάλου, Μαυρόπουλος, Μήτρου), φιλανθρωπική συναυλία (Μπούσουλας) και παραστάσεις («18 Νοέμβρη, η μέρα μετά» και «Για όλα φταίει τ’ όνομα» που τιμήθηκε προκρινόμενη στο φεστιβάλ Ορεστιάδας ως μία απ’ τις έξι καλύτερες παραστάσεις πανελληνίως), επιστρέφει δριμύτερος ανοίγοντας την αυλαία της νέας περιόδου 2024-2025 με μια σειρά εκδηλώσεων αρχής γενομένης με την παράσταση όρθιας κωμωδίας (Stand up comedy) του Αριστοτέλη Ρήγα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20:30 στο θεατράκι της Ραχιάς (δίπλα στην κοινότητα) που φιλοδοξούμε να αναδείξουμε σε «στέκι» πολιτισμού:

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, το “βαρύ χαρτί” της κωμωδίας, λάτρης των λογοπαιγνίων, μουσικός και κωμικός, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς και podcast «είμαι υπέρ», έρχεται στη Βέροια για μία και μοναδική παράσταση standup comedy & μουσικής κωμωδίας!

Με τη γνωστή του συνταγή, μια δόση standup comedy και μια δόση μουσική κωμωδία και με μια εντυπωσιακή «παλέτα» αστείων, περνάει από τα καταιγιστικά λογοπαίγνια, σε μικρές σουρεαλιστικές ιστορίες. Όλα αυτά, πασπαλισμένα με ξεκαρδιστικά μουσικά mash up και πρωτότυπες διασκευές, παιδικά -κι όχι μόνο- τραγούδια «αλλιώς», αυτοσχεδιασμούς, παλιότερο και νέο υλικό, συνθέτουν ένα παζλ από κωμωδία και μουσική για όλα τα γούστα, σε αυτή τη μοναδική εμπειρία! Μια παράσταση που δε μοιάζει με καμία. Αν εξαιρέσουμε… τις προηγούμενες παραστάσεις του… Αριστοτέλη Ρήγα! Μην τη χάσετε!

Διάρκεια παράστασης: 90’

Πού: Δημοτικό θέατρο Ραχιάς – 5χμ από Βέροια

Πότε: Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Έναρξη: 20:30

Συνδιοργάνωση «Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας» Παραγωγή gaidaros production

Προπώληση: 10€  https://www.more.com/theater/aristotelis-rigas-on-tour/  Βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο» (Τρεμπεσίνας & Κονίτσης γωνία – Βέροια/ τηλ.2331024672), Καφέ Κοχλίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Άρης Ορφανίδης 6936409883

Περιορισμένος αριθμός θέσεων… προλάβετε!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο & μεσιτικό γραφείο Ιντζεβίδη.

Ευχόμαστε στο φιλοθεάμον κοινό της Βέροιας να έχει μια καλή πολιτιστική χρονιά, υποσχόμενος ο Όμιλος με τις επικείμενες δράσεις του να συμβάλει, όσο μπορεί, σ’ αυτό.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Ομίλου

Ο πρόεδρος Άρης Ορφανίδης

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας