Κόσμος

Ουκρανία: Πατέρας – κόρη / Ο αποχαιρετισμός

…………….

 

Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι στην Ουκρανία, καθώς η Ρωσία βομβαρδίζει εδώ και δύο 24ωρα τη χώρα, ενώ ρωσικά στρατεύματα βρίσκονται 30 χλμ. μακριά από το Κίεβο.

Οι βομβαρδισμοί της Ρωσίας, είναι ανελέητοι. Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ουκρανία από τη ρωσική εισβολή. Οι άμαχοι απομακρύνονται στις γειτονικές χώρες παίρνοντας τα απολύτως απαραίτητα.

Βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει έναν Ουκρανό πατέρα να αποχαιρετά τη κόρη του με δάκρυα στα μάτια -ίσως για τελευταία φορά- καθώς ο ίδιος κλήθηκε στο «μέτωπο» για να πολεμήσει εναντίον των ρωσικών δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας παίρνει αγκαλιά την κόρη του και της δίνει ένα σημείωμα ενώ την παίρνει μία πολύ σφιχτή αγκαλιά, ξέροντας βαθιά μέσα του ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που την βλέπει, καθώς οι ρωσικές μονάδες που έχουν εισβάλει στην Ουκρανία, απέχουν μόλις 30 χλμ. από το Κίεβο, την πρωτεύουσα της χώρας.

Παράλληλα, στο πλάνο φαίνεται και η μητέρα η οποία φαίνεται να παρηγορεί τον σύντροφο της, ενώ και οι τρεις, γίνονται μία αγκαλιά, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Το μόνο που θέλουν είναι να επιβιώσουν τη φρίκη του πολέμου.
Δείτε το βίντεο με τον πατέρα να αποχαιρετά την κόρη του στην Ουκρανία:

iefimerida

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας