Κόσμος

Στο Παρίσι Σαμαράς και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη διαδήλωση

2015-01-08-Ellada-eod-sfagi-periodiko

Στη γαλλική πρωτεύουσα θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς,

παίρνοντας μέρος στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνεται μετά το τριήμερο τρόμου στο Παρίσι. Στη διαδήλωση θα πάρει μέρος και ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το «παρών» θα δώσει και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζο. Την αντιπροσωπεία του κόμματος συμπληρώνουν οι Παναγιώτης Κουρουμπλής, Γιώργος Κατρούγκαλος και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο Αμβούργο, ο επίτροπος για τη Μετανάστευση Δ.Αβραμόπουλος τόνισε ότι δεν είναι ώρα για στιγματισμούς αλλά για συσπείρωση.

«Μετά το Παρίσι, το Αμβούργο, το έγκλημα δεν γνωρίζει σύνορα. Η νέα αυτή επίθεση υπογραμμίζει ακόμη μια φορά ότι χρειάζεται ένα απόλυτος σεβασμός για την ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου» ανέφερε ο Δ.Αβραμόπουλος.

«Εμείς θα υπερασπιστούμε τις αξίες μας. Και ανάμεσα στις αξίες μας είναι επίσης και αυτές της ανοχής. Δεν είναι ώρα για στιγματισμούς, αλλά για συσπείρωση. Η αλληλεγγύη που εκφράζεται σήμερα στους δρόμους του Παρισιού είναι η απτή απόδειξη» κατέληξε ο επίτροπος.

Πηγή: http://news.in.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας