Καταγγελία του Μ-Λ ΚΚΕ για τη νέα σφαγή στη Γάζα

ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ

Καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη πολεμική θηριωδία των ισραηλινών σιωνιστών.

Τη Δευτέρα 14 Μαΐου, μαύρη ημέρα για τον Παλαιστινιακό λαό, 2.700 τραυματίες και 59 νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας! Το δολοφονικό Ισραηλινό καθεστώς προχώρησε σε ένα ακόμη μαζικό έγκλημα κατά του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού που συνεχίζει να αγωνίζεται και να διεκδικεί την ελευθερία του.

Το Ισραήλ σε ρόλο χωροφύλακα της περιοχής με την ανοιχτή και απροκάλυπτη στήριξη των αμερικάνων ιμπεριαλιστών καθώς και της ελληνικής κυβέρνησης, συνεχίζει και κλιμακώνει το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού. Το νέο αυτό έγκλημα των ισραηλινών σιωνιστών δολοφόνων ενάντια στον ηρωικό παλαιστινιακό λαό, δεν είναι άσχετο με τις εξελίξεις που συντελούνται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, της Ανατολικής Μεσογείου, των Βαλκανίων, με πρωταίτιους και πρωταγωνιστές τους φονιάδες των λαών, αμερικάνους ιμπεριαλιστές και το ΝΑΤΟ. Συνδέεται άμεσα με την προκλητική όσο και εμπρηστική αντιπαλαιστινιακή απόφαση του Τράμπ για την μεταφορά της αμερικάνικης πρεσβείας στην Ανατολική Ιερουσαλήμ. Αλλά και με την εμπλοκή και των ιμπεριαλιστών της ΕΕ και της Ρωσίας, καθώς και των λεγόμενων «περιφερειακών» δυνάμεων. Εξελίξεις πολύ σοβαρές και επικίνδυνες για τους λαούς, με τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς να παροξύνονται, τις πολεμικές τους μηχανές να έχουν ανάψει, τους στρατούς και τους στόλους να έχουν συσσωρευτεί στην περιοχή, με τους πολέμους που έχουν επιφέρει. Αλλά και με κινδύνους νέων πολεμικών αναφλέξεων, να συμπληρώνουν το κάδρο… Στο πλαίσιο αυτό, το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ διεκδικεί κι αυτό ένα πιο αναβαθμισμένο ρόλο στην περιοχή, συνεχίζοντας και εντείνοντας τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτή που τάζει Γη και ύδωρ στα ιμπεριαλιστικά αφεντικά των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αυτή που εκλιπαρεί για την εύνοιά τους, έχει συμμαχήσει με το κράτος – δολοφόνο, στο πλαίσιο των αξόνων – αμερικάνικης έμπνευσης - Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ – Αιγύπτου. Είναι συνένοχη στο έγκλημα ενάντια στο λαό της Γάζας και συνολικότερα της Παλαιστίνης και πρέπει να καταγγελθεί σαν τέτοια.

Καταγγέλλουμε τα νέα εγκλήματα των στρατοκρατών του Ισραήλ.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να καταδικάσει τις δολοφονικές ενέργειες  της ισραηλινής κυβέρνησης, την υποστήριξη που δίνουν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στα ισραηλινά εγκλήματα καθώς  και την  στάση της ελληνικής κυβέρνησης που συνηγορεί στην εξόντωση του Παλαιστινιακού  λαού από το ισραηλινό στρατοκρατικό καθεστώς. Καλούμε τον ελληνικό λαό να παλέψει μαζί με όλους τους λαούς για την  ήττα των ιμπεριαλιστών στο πολύπαθο χώρο της Μέσης Ανατολής αλλά και ευρύτερα. Πάλη που πρέπει να ενισχυθεί για να μπει φρένο στα σχέδια ξαναμοιράσματος του κόσμου και να διασφαλιστεί η ειρήνη στην περιοχή. Η ενίσχυση της αντι-ιμπεριαλιστικής – αντι-πολεμιικής κατεύθυνσης στο λαϊκό κίνημα, γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία. Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ!

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΝΕΝΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 19557 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια