Ελλάδα

Λαμία: Κατέρρευσε 14χρονος που πήρε το ναρκωτικό «Σάλβια»

Όλοι αναστατώθηκαν όταν το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Λαμία, και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου, ένας 14χρονος έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια διερχόμενων πολιτών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr ο λόγος της κατάρρευσης του 14χρονου αγοριού ήταν ότι είχε πάρει ναρκωτική ουσία που του έδωσαν μεγαλύτερα παιδιά.

Ο οργανισμός του δεν άντεξε, έχασε την επαφή με το περιβάλλον, ενώ δίπλα του ακούγονταν άλλα παιδιά να φωνάζουν «τι του κάνατε;».

Ο αντιδήμαρχος, Κώστας Κερπινιώτης που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο εκείνη τη χρονική στιγμή, κάλεσε ασθενοφόρο και την αστυνομία και ο 14χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση για τα Επείγοντα.

Ο 14χρονος στη Λαμία πήρε το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας, ο 14χρονος είχε πάρει το επικίνδυνο ναρκωτικό με την ονομασία «Σάλβια», το οποίο τα τελευταία χρόνια θεωρείται εξαιρετικά διαδομένα στα παράνομα στέκια.

Για οικονομικούς λόγους εμπλουτίζεται με χημικά, όπως υγρά μπαταρίας, ακόμη και χλωρίνη. Προκαλεί από μόνο του παραισθήσεις και θεωρείται υπαίτιο για αρκετούς θανάτους και στην Ευρώπη.

Στο παιδί χορηγήθηκε άμεσα αντίδοτο και φάνηκε να συνέρχεται και να έχει επαφή ξανά με το περιβάλλον μετά από δύο και πλέον ώρες.

Για το περιστατικό γίνεται έρευνα από την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

banner-article

Ροη ειδήσεων