Το παιδάκι ήταν διασωληνωμένο από τις 21 Μαρτίου, όταν είχε βγει έξω να παίξει να τραυματίστηκε σοβαρά. Ο πατέρας του είχε περιγράψει το περιστατικό
Το παιδί ήταν διασωληνωμένο από τις 21 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Ο πατέρας του, είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ πως «παίζανε με τον αδερφό του και έναν φίλο του, είχαν απομακρυνθεί λίγο γιατί παίζανε κρυφτό. Πήγε να τους ψάξει κάπου, σε ένα σημείο σκόνταψε, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του. Εκείνη την ώρα ήταν μόνος του, ξεκίνησαν να παίζουν με τον αδερφό του και έναν φίλο του κρυφτό, κρύφτηκαν ο αδελφός του και ο φίλος του και πήγε το παιδί να τους ψάξει. Βράδυ ήταν σκοτάδι είχε, εκεί που πήγε να τους ψάξει σκόνταψε σε ένα ξύλο, ένα κλαδί. Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο τσιμέντο. Τώρα είναι κρίσιμα. Το παιδάκι είναι στην Εντατική, το παιδί το βρήκε ένα άλλο παιδάκι άσχετο και μετά πήγαν και οι γονείς αυτού του παιδιού και το βρήκαν».














































































































