Μουσική Πολιτισμός

Στον αέρα από σήμερα, Δευτερά 14 Οκτώβρη, το νέο πρόγραμμα του 904 αριστερά στα fm

Στον αέρα από σήμερα, Δευτερά 14 Οκτώβρη, το νέο πρόγραμμα του 904 αριστερά στα fm, με τη δυναμική που του δίνουν οι ακροατές του, «το ραδιόφωνο που θες να ακούς» συνεχίζει, ευθυγραμμισμένο πάντα με την ανάγκη ενός ραδιοφώνου που προσφέρει καλή, ποιοτική μουσική, δίνοντας παράλληλα βήμα σε νέα είδη μουσικής και καλλιτέχνες. Ραδιόφωνο που αποτελεί παράθυρο για τον Πολιτισμό, τις Τέχνες, τις Επιστήμες, αλλά και όσα απασχολούν τον λαό.

Στο ερώτημα τι καινούργιο φέρνει για τους ακροατές του ο «904», απαντά : προσθέτει στις προθήκες του το νέο και όπως πάντα το καλύτερο κομμάτι του.

Ένα πρόγραμμα σύγχρονο που θα συνδέει τις καλύτερες μουσικές διαδρομές, από τις ρίζες τους… μέχρι το σήμερα (δείτε εδώ αναλυτικά και ακούστε το ραδιόφωνο).

Και το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα φτιάχτηκε με τα υλικά που κουβαλούσε πάντοτε ο “904” και ξεχώριζε για αυτά….Το μεράκι, τη φροντίδα, αλλά και τη ζωντάνια που πηγάζει από την αγάπη μας για το ραδιόφωνο ως την φωνή του καθενός μικρού και μεγάλου που υψώνεται δυνατή και …συνεχίζει να ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή.

Πλέον οι ακροατές του «90,4 Αριστερά στα FM» μπορούν να ακούσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και ασύγχρονα «on demand» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας mixcloud https://www.mixcloud.com/904aristerastaFM/

 

banner-article

Ροη ειδήσεων