Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Τρίτη 18 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης
Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:
 
Την Πέμπτη 13 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου και του Αγίου Νεκταρίου Βεροίας.
Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» με θέμα: «Ιατρών το αγλάϊσμα». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
Το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εσπερίδα κατηχητών και κυκλαρχών των «Λ΄ Παυλείων» με θέμα: «Λειτουργική κατήχηση». Στην ημερίδα θα ομιλήσει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος και ο Ιεροκήρυκας π. Μιχαήλ Σαντοριναίος.
Την Κυριακή 16 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου και του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο Πλατύ. Στις 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλατέος  θα χαιρετίσει την εκδήλωση των «Λ΄ Παυλείων» για τα 100 έτη από την κοίμηση του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου και τα 30 έτη από την κοίμηση του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου με τίτλο: «Καππαδοκία Αγιοτόκος»
Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα παραστεί στην εκδήλωση: «Με τα φτερά της ελληνικής μουσικής» που διοργανώνει το Ωδείο της Ιεράς μας Μητροπόλεως στο πλαίσιο των «Λ΄ Παυλείων».
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα «Μητροπολίτης Σταυροπηγίου Αλέξανδρος» στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην Ημερίδα Πνευματικών των «Λ΄ Παυλείων» με θέμα: «Το μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως».
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χαιρετίσει την Εσπερίδα «Σύγχρονες Μορφές της Εκκλησίας». Η Εσπερίδα των «Λ΄ Παυλείων» είναι αφιερωμένη στον Όσιο Γερβάσιο των Πατρών και θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.
Την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας