Αστυνομικό Δελτίο Ελλάδα

Πύργος: Συνελήφθη 37χρονος για δολοφονία 11χρονης!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 11χρονης που είχε εξαφανιστεί από χθες από την περιοχή Μυρτιά στον Πύργο και βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας δολοφονημένη σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας κοντά στα Λεχαινά.

Το παιδί βρέθηκε δολοφονημένο με τραύμα στο λαιμό σε ένα χωράφι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, εξάδελφος και κουμπάρος της μητέρας της, σκότωσε την ανήλικη με κατσαβίδι. Το άψυχο σώμα της ανήλικης εντοπίστηκε στις 15:45 της Δευτέρας.

Η εξαφάνιση της 11χρονης είχε δηλωθεί από τη μητέρα της και είχε εκδοθεί amber alert.

Πώς έφτασε η αστυνομία στα ίχνη του δράστη

Οπτικό υλικό που είχαν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, οδήγησε στην σύλληψη του 37χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε με κατσαβίδι την 11χρονη, στην περιοχή Καταράχι της Ηλείας. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος, ο οποίος έχει συγγενική σχέση με την οικογένεια του ανήλικου θύματος, έχει ομολογήσει την πράξη του.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, ο 37χρονος επιβίβασε περίπου στις 9:00 χθες το βράδυ την ανήλικη στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή Μυρτιά και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Καταράχι, που βρίσκεται ανάμεσα στα Λεχαινά και την κοινότητα της Αρετής, όπου και δολοφόνησε την 11χρονη.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η εξαφάνιση της 11χρονη δηλώθηκε περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου συγκέντρωσαν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας και εντόπισαν ότι ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβιβάστηκε η 11χρονη.

Ο 37χρονος προσήχθη σήμερα το πρωί στην Ασφάλεια Πύργου και λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα, οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή, όπου βρέθηκε και η σορός της ανήλικης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές και το 2017 για υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Στο μεταξύ, η σορός της 11χρονης αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε, αλλά και η ακριβής ώρα του θανάτου της. Παράλληλα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για την υπόθεση η αστυνομία ανακοίνωσε: «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας».

banner-article

Ροη ειδήσεων