Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Βέροια: Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου

 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης
Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:
Την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης και θα χοροστατήσει στον Εσπερινό. Στη συνέχεια θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της 6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά για θέματα διατροφής και υγείας.
Το Σάββατο 1 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. Στη συνέχεια θα χαιρετίσει την ημερίδα των «Λ΄ Παυλείων» για τις πρεσβυτέρες και μητέρες των κληρικών με θέμα: «Κατ’ οἶκον Ἐκκλησία».
Το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την καλλιτεχνική έναρξη των «Λ΄ Παυλείων», ένα φεστιβάλ χορωδιών με τίτλο: «30 χρόνια Παύλεια».
Την Κυριακή 2 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον ιερό χώρο του Βήματος του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια και θα κηρύξει την έναρξη των επετειακών «Λ΄ Παυλείων». Μετά θα επισκεφτεί το Δημαρχείο της Βεροίας και θα ευλογήσει την εθελοντική αιμοδοσία της 6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 11:30 π.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα απευθύνει χαιρετισμό και θα παραστεί στην εκδήλωση «Πτυχές του Ποντιακού Ελληνισμού: βίωμα και γνώση», που συνδιοργανώνει η Ιερά μας Μητρόπολη με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Ναούσης στο πλαίσιο των «Λ΄ Παυλείων».
Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού των Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας θα χαιρετίσει το φεστιβάλ χορωδιών των «Λ΄ Παυλείων» με τίτλο: «ἐν χορδαῖς καί ὀργάνῳ».
Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα χοροστατήσει στον Εσπερινό. Στη συνέχεια θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της 6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά για θέματα αιμοδοσίας.
Την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
Την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας θα χαιρετίσει το φεστιβάλ χορωδιών των «Λ΄ Παυλείων» με τίτλο: «ἐν ὕμνοις και ᾠδαῖς».
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου, Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας και θα χοροστατήσει στον Εσπερινό. Στη συνέχεια θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση της 6ης Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά για καρδιολογικά θέματα.
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
banner-article

Ροη ειδήσεων