Αλεξάνδρεια Βέροια Εργασιακά Θέματα Παιδείας Τοπικά

Πρώτη δύναμη και με διαφορά στον ΣΕΠΕ Ημαθίας η ΑΣΕ – διπλασίασε έδρες, υπερδιπλασίασε ψήφους / ευχαριστήριο

Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα κατέγραψε χθες η κάλπη στις εκλογές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ημαθία. Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών κατέγραψε μια ιστορική νίκη με ποσοστό που πλησιάζει το 40% των ψήφων για το ΔΣ και το 37% για αντιπροσώπους στη ΔΟΕ. Συγκεκριμένα για το ΔΣ πήρε 203 από 91 ψήφους που είχε στις  προηγούμενες εκλογές και 4 από 2 έδρες. Για αντιπροσώπους στη ΔΟΕ 190 ψήφους από 108 και 2 από 1 αντιπροσώπους.

Η ΑΣΕ έστειλε το ευχαριστήριο σημείωμα που ακολουθεί καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα.

Ευχαριστήριο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Ημαθίας

Μια νέα εποχή ξεκινά από σήμερα με σωματείο στήριγμα και αποκούμπι όλων των συναδέλφων!

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Ημαθίας χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στο ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο έστειλαν τρανταχτό μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικήςισχυρό μήνυμα αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική και στην αυταρχική αξιολόγηση, έδωσαν ένα ηχηρό ράπισμα στον υποταγμένο κυβερνητικό συνδικαλισμό των παρατάξεων ΔΑΚΕ-ΔΗΣΥ-ΔΙΚΤΥΟ, που πήγαν κόντρα στη θέληση των συναδέλφων επιδιώκοντας να παραδώσουν έναν ολόκληρο κλάδο σαν πρόβατα σε σφαγή στους αξιολογητές.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς από όλους τους υποψήφιους και όλες τις υποψήφιες της ΑΣΕ Ημαθίας. Μια νέα εποχή ξεκινά από σήμερα, με την ΑΣΕ πρώτη δύναμη με διαφορά στον Σύλλογό μας (ποσοστό 39,65% για το Δ.Σ. και 36,61% για αντιπροσώπους στην 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ!!!

Το ιστορικό εκλογικό αποτέλεσμα, η τεράστια άνοδος της ΑΣΕ με ποσοστό αύξησης +16,56% στις εκλογές για Δ.Σ. και +13,59% στις εκλογές για αντιπροσώπους, οι 4 έδρες στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας και οι 2 αντιπρόσωποι στην 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ,  μάς βάζουν μπροστά σε ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες και καθήκοντα.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους, και αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και εκείνους που έκαναν άλλη επιλογή στην κάλπη, πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει ο Σύλλογός μας αυτό που υποσχεθήκαμε προεκλογικά: ΣΤΗΡΙΓΜΑ και ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ όλων των συναδέλφων! Για να μπει φρένο και στην Ημαθία στην αξιολόγηση!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

banner-article

Ροη ειδήσεων