Βέροια

Αγορά Βέροιας: Νότα αισιοδοξίας στο άνοιγμά της – Ανασταλτικός παράγοντας το κρύο

………………………………..

Mετά από τόσον καιρό στον “πάγο”, η Αγορά της Βέροιας άνοιξε σήμερα αντιμετωπίζοντας στην κυριολεξία πια και την παγωνιά του χειμώνα, που εισέβαλε πριν λίγες μέρες.

Αν και το κρύο υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας στην έξοδο των πελατών, η Αγορά ξεκίνησε να κινείται. Αυτό από μόνο του για τους καταστηματάρχες, που ένιωθαν δεμένα τα χέρια τους  και την απελπισία να τους κατακλύζει, έδωσε μια μικρή νότα  αισιοδοξίας.

Ελπίζοντας πως σε λίγες μέρες ο καιρός θα βελτιωθεί και οι εκπτώσεις από μόνες τους θα λειτουργήσουν ελκυστικά για τους πελάτες – ιδιαίτερα για τις γυναίκες, που αποτελούν και το μεγαλύτερο ποσοστό του καταναλωτικού κοινού – δείχνουν να ελπίζουν για καλύτερες μέρες.

Τα μαγαζιά που κινήθηκαν περισσότερο φαίνεται πως έχουν σχέση με τα παιδιά και τις όποιες ανάγκες τους.

Ουρές, βέβαια, δεν υπήρξαν, αλλά σύμφωνα με τα μέτρα, που κρατήθηκαν στο ακέραιο και από τις δύο πλευρές – καταστηματάρχες και πελάτες – η κίνηση στην Αγορά της Βέροιας μάλλον ως θετική μπορεί να αξιολογηθεί, σύμφωνα και με τα λεγόμενα  και της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, της Αθηνάς Πλιάτσικα – Τσιπουρίδου.

far

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας