Σχόλια

Από τα έδρανα της… TV

2014-09-12-sxoilia-anna-karam-edrana-tv

Το επίπεδο… Κυρίες και Κύριοι, το επίπεδο!!! Όχι το δάπεδο! Γιατί εκεί βρίσκονται σήμερα τόσο οι θεσμοί, όσο και οι λειτουργοί τους, αν μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε κι έτσι.

Γνήσιο παιδί της TV και του star system η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, πρώην αθλήτρια και αθλητικογράφος της ΕΡΤ3, έδωσε ρεσιτάλ απόγνωσης, επί της ψήφισης του ΕΝΦΙΑ, όταν συνειδητοποίησε, όπως η ίδια ομολόγησε, ότι θα μείνει… άνεργη(!) λόγω του «Τσάρου» Γκίκα τον οποίον και έστειλε να πάει να….γ!

Είπαμε το …επίπεδο!
Ασχέτως αν τόσο ο Γκίκας Χαρδούβελης, όσο και οι ομο-γαλαζο-αίματοι συγκυβερνητικοί του φίλοι δεν πήγαν ποτέ να… γ, οι ίδιοι αλλά… γ, εμάς.
Ωστόσο οφείλουμε, ως ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, να κρούσουμε στην κοινή γνώμη, της οποίας οφείλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς πρεσβευτές, τον κώδωνα της καταπάτησης της δεοντολογίας και συμπεριφοράς δημοσίων προσώπων που εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό. Το πλήρωμα του οποίου – θα έπρεπε τουλάχιστον – να αποτελείται από πολίτες πρωτίστως και όχι από… τηλεθεατές απλώς και μόνο, που έχουν συνηθίσει λόγω over dose των σήριαλ μαζικής κατανάλωσης και όλου του ηλεκτρονικού παρά-πολιτισμού, στην αργκό και τον (τηλε)κατευθυνόμενο εκφυλισμό της ελληνικής γλώσσας και των ηθών!

Ούτε ηθικολόγοι είμαστε, ούτε ηθικιστές, ωστόσο λαϊκισμός του χειρίστου είδους είναι οι αντιδράσεις γενικότερα, των κυβερνητικών βουλευτών, των μέχρι τώρα «ναι σε όλα».
Πώς φαίνεται αλήθεια ότι πλησιάζουν οι εκλογές και έπεσε η επιδημία της … «λύσσας» για την διατήρηση της καρέκλας!!!

Όσο για το αν θα πεινάσει η κ. Καραμανλή… μη…χ…! Που ίσως να έλεγε και η ίδια σε άλλο… τηλε-βουλευτικό ματς!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας