Βέροια

Βέροια: Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι πρεσβευτές της τοπικής κοινωνίας

 
Στα πλαίσια του εορτασμού των Ελευθερίων της Βέροιας, ο Δήμος τίμησε τους διακεκριμένους πρεσβευτές της πόλης, σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών. Η εκδήλωση συγκέντρωσε αθλητές, μαθητές και προσωπικότητες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, βραβεύθηκαν αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες, μαθητές που αρίστευσαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και άτομα που προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τη θερμή υποδοχή και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας προς τα άτομα που συνέβαλαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στην προβολή και ανάπτυξη της Βέροιας.

Ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, έκανε την εναρκτήρια ομιλία, εκφράζοντας την υπερηφάνεια της πόλης για τους βραβευθέντες. Στον ίδιο τόνο, ο Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, Πρόδρομος, ευχαρίστησε τη Βεροιώτικη κοινωνία για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στην ανέγερση του ορφανοτροφείου στην Τολιάρα Μαδαγασκάρης, υπογραμμίζοντας την αξία της αλληλεγγύης. Ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, Παντελεήμων, επίσης απηύθυνε ευχές και λόγους επιβράβευσης προς τους βραβευθέντες.

Η συνέχεια στο site  pliroforiodotis

………………………….

banner-article

Ροη ειδήσεων