Νάουσα

Δημοτική Παράταξη «ΕΝΑ μαζί»: Naousa Summer Festival / ερωτήματα και επισημάνσεις

Με την ολοκλήρωση του “Naousa Summer Festival” από τον Δήμο μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας σε σχέση με την πρωτοφανή προχειρότητα που επέδειξε η δημοτική αρχή κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Καταρχάς, ως Δήμος Νάουσας ξοδέψαμε 130.000 Ευρώ σε συναυλίες, πολλές φορές χωρίς καθόλου κόσμο. Αν και αυτό αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι παραδώσαμε έναν εύρωστο οικονομικά Δήμο, σε καμία περίπτωση δεν συμφωνούμε με το να δαπανώνται τόσο μεγάλα ποσά σε συναυλίες. Είναι τόσες οι ανάγκες μας σε έργα υποδομής που υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πολύ πιο σημαντικές.

Επίσης, σε καμία περίπτωση αυτό που συνέβη στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου έχει οποιαδήποτε σχέση με φεστιβάλ. Καμία σύνδεση με τους φορείς του τόπου, την ενίσχυση της τοπικής μας ταυτότητας και την τελική δημιουργία ενός ισχυρού πολιτιστικού προϊόντος.

Παράλληλα, μόνο σοκ προκαλεί η αλαζονεία με την οποία απάντησε ο κ. Κουτσογιάννης στην ερώτηση για το αν υπάρχουν τα παραστατικά των οικονομικών κινήσεων υποστηρικτών του φεστιβάλ (σπόνσορες) και αν κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

Τι μας είπε στην ουσία;

ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!!

Φαίνεται ότι η διαφανής λειτουργία του Δήμου μας είναι κάτι που δεν αφορά την σημερινή διοίκηση.

Τέλος, αναφορικά με την πολυδιαφημιζόμενη συναυλία του Οικονομόπουλου που ακυρώθηκε δήθεν λόγω καιρού, εδώ έχουμε να πούμε ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά ακόμα μία τρανταχτή απόδειξη ότι ο Δήμος μας δεν λειτουργεί πια ούτε σε απλά ζητήματα όπως η ορθή οργάνωση μιας συναυλίας.

Κρίμα!!!

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας