Βέροια Κοινωνία Οικονομία Τοπικά

Δημήτρης Μαργαριτόπουλος. Η λέξη επιτυχία αρχίζει με τρία «Ε»:  Εντιμότητα – Ειλικρίνεια –  Επαγγελματισμός

Ο δημοφιλής και επιτυχημένος Βεροιώτης επιχειρηματίας, στον κλάδο της Ασφάλισης, μιλά στη faretra.info

Ένα από τα πιο ζωντανά κι εκφραστικά χαμόγελα της πόλης, με πολλή αισιοδοξία, βεβαιότητα και πειθώ, με ένα εξαιρετικά εύστοχο χιούμορ και πάντα έναν ζεστό λόγο στην καθημερινή του «καλημέρα», ανήκει στον Δημήτρη Μαργαριτόπουλο, που ίδρυσε και στελέχωσε δυναμικά, με αλματώδη πρόοδο, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα του κλάδου της Ασφάλισης στη χώρα.

Ένα δίκτυο παροχής ποικίλων υπηρεσιών, που θυμίζει στην κυριολεξία, (ως προς το κτίριο στέγασης των γραφείων του, τη διαρρύθμιση των χώρων και την οργάνωση), συγκρότημα ή μέγαρο σύγχρονων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Βέροιας, απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγ. Αντωνίου, επί της οδού Μαλακούση 14, στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Βενιζέλου.

22.000 ενεργοί πελάτες σε όλη την Ελλάδα, με 44.000 συμβόλαια ασφάλισης κάθε είδους και 15 συνεργαζόμενες εταιρείες,  πιστοποιούν το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος δεν είναι συμβατικά και μόνο ένας καλός επαγγελματίας του κλάδου του, που ξέρει να κερδίζει πελάτες, αλλά πολύ περισσότερο ο δικός τους άνθρωπος που κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει τους συνανθρώπους του, κατορθώνοντας μέσα σε μερικά μόλις χρόνια να δώσει στο δύσκολο επάγγελμα του Ασφαλιστή τον ποιοτικό, στην πράξη, χαρακτήρα του λειτουργήματος ενός … πραγματικού «προστάτη» που εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά.  Καθώς ο ίδιος βιώνει τις προϋποθέσεις της αγάπης και της αλήθειας των σχέσεων που στηρίζονται και ανατροφοδοτούνται μέσα από την ουσιαστική επικοινωνία, επικυρώνει την εμπιστοσύνη που χτίζεται καθημερινά στη σφαίρα της ειλικρίνειας, της εντιμότητας και άρα της αξιοπιστίας.

Μιλώντας στη Φαρέτρα, σε μια ανεπιτήδευτη φιλική συζήτηση, εν είδει μιας ουσιαστικής, όμως, και περιεκτικής συνέντευξης, εντός του πενταώροφου κτιρίου των γραφείων του, μοιάζει ως προς την απλότητα και τη ζεστασιά, ένας σεμνός κι ευχάριστος άνθρωπος της γειτονιάς μας, που μας φιλοξενεί ωστόσο  στην έδρα ενός μικρού … «μεγιστάνα» της τοπικής επιχειρηματικότητας!

Κερδίζει τη ζωή, διεκδικώντας το όνειρο από την παιδική του ηλικία!

Ο Δημήτρης Μαργαριτόπουλος κατάγεται από τη Βέροια, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε κερδίζοντας, όπως μας αποκαλύπτει, τη ζωή και διεκδικώντας τα όνειρα του, από πολύ νωρίς:

«Από μικρός εργαζόμουν, από την ηλικία των εφτά μόλις ετών, στο κυλικείο του πατέρα μου, ενώ σε ηλικία 12 χρονών έκανα ήδη τρεις δουλειές. Ως δεύτερος σερβιτόρος σε γάμους στο Ξενοδοχείο Βέροια, ως διανομέας παραγγελιών λουλουδιών σε γνωστό ανθοπωλείο της Βέροιας, και τα καλοκαίρια στα χωράφια. Πρώτη φορά θάλασσα είδα στα 15 μου!…», είναι τα λόγια του.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στη Φαρέτρα τον Απρίλιο του 2023 μπορείτε να το διαβάσετε ανοίγοντας τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δημήτρης Μαργαριτόπουλος. Η λέξη επιτυχία αρχίζει με τρία «Ε»:  Εντιμότητα – Ειλικρίνεια –  Επαγγελματισμός

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας