Βέροια Εικαστικά Πολιτισμός Τοπικά

Βέροια: Στην έκθεση της Εικαστικής Κούκλας

Είναι γεγονός ότι όχι μόνο έκανε αίσθηση, αλλά εντυπωσίασε τους επισκέπτες στο Φουαγιέ της Στέγης, η έκθεση Εικαστικής Κούκλας του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας.

Χθες, Σάββατο, συναντήσαμε στο χώρο της έκθεσης τις εκπαιδευτικούς Παπαγεωργίου Κατερίνα, Σχολική Σύμβουλο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ημαθίας και Βεσυροπούλου Ζωή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και δασκάλα χορού στο Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας.

Ξεναγήθηκαν στην έκθεση από τη Σοφία Παυλίδου και εξέφρασαν το θαυμασμό τους γι αυτές τις εξαιρετικές δημιουργίες, τη στιγμή μάλιστα που προέρχονται από ένα Σχολείο όχι πόλης αλλά μικρού χωριού, της Κουλούρας Ημαθίας.

Να θυμίσουμε ότι ψυχή αυτών των εικαστικών κατασκευών του Σχολείου είναι η εκπαιδευτικός, και όχι μόνο, Σοφία Παυλίδου.  Και οι τρεις τους έχουν κοινή αφετηρία το Ρουμλούκι.  

Διευθυντής  του Σχολείου και εμπνευστής πολλών εκδηλώσεων, που ξεπέρασαν τα όρια της Ελλάδας, ο Δημήτρης Κατσαβός, που έχει κάθε λόγο να καμαρώνει και γι’ αυτήν τους την πολύ σημαντική εκδήλωση, με τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου. Περισσότερα για την έκθεση και τα εγκαίνια, μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας Ημαθίας: Εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους η Έκθεση Εικαστικής Κούκλας στη Στέγη

banner-article

Ροη ειδήσεων