Βέροια Θέατρο Πολιτισμός Σχόλια Τοπικά

“Ο ελέφαντας”… του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας βγήκε στο δρόμο και προσκαλεί στην τελευταία του… παράσταση / Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Τελευταία παράσταση αύριο για το έργο που ανέβασε με μεγάλε επιτυχία το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, “Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο”. Η παράσταση, που δόθηκε εδώ και μήνες για τα σχολεία, απευθύνεται αύριο στο κοινό της πόλης, μικρούς και μεγάλους.

Στους μικρούς  άρεσε αποδεδειγμένα! Γιατί αξίζει να τη δουν και οι μεγάλοι; Αξίζει, επειδή είναι μια παράσταση που πληροί όλους τους θεατρικούς όρους της ποιότητας.

Παράσταση, που η μουσική, το τραγούδι και ο χορός οδηγούν σε μηνύματα που δέχεται και το μυαλό και η ψυχή αβίαστα, με ένα κείμενο που ρέει στήνοντας χαρακτήρες, με ηθοποιούς έξοχους και σε σκηνοθεσία της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ, της Καλλιόπης Σίμου, που έκανε μ’ αυτό το έργο και ως επιλογή και ως στήσιμο της παράστασης την πρώτη της επαφή με το κοινό της Βέροιας.

Σήμερα το μεσημέρι οι ηθοποιοί της παράστασης έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο κέντρο της Αγοράς, Ιπποκράτους και Προφήτου Ηλιού, τραγουδώντας και καλώντας μ’ αυτόν τον τρόπο στην τελευταία παράσταση.

Η παράσταση θα δοθεί στις 11 το πρωί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Αξίζει να τη δείτε μόνοι ή συνοδεύοντας  τους μικρούς φίλους του Θεάτρου.

far

………….

Η faretra  έγραψε για την παράσταση τον περασμένο Νοέμβρη:

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας: “Ένας ελέφαντας στο δωμάτιο” / Μια παράσταση για παιδιά γεμάτη φως, κίνηση και μουσική

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο