Βέροια Κοινωνική ζωή Τοπικά

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ / για τη βοήθεια και τη συμμετοχή στην παράσταση «Όσο έχω εσένα”

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων  Ειδικών Δεξιοτήτων του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα η παράστασή μας στον Χώρο Τεχνών Βέροιας την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 με τίτλο «ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ».

Πάνω από όλα την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τον Αντιπερειφερειάρχη κ. Κώστα Καλαϊτζίδη προσωπικά που είναι πάντα ο βασικός πυλώνας των προσπαθειών μας. Συνδιοργάνωση :

  1. Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας.
  2. Την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας για την παραχώρηση της αίθουσας, και τον Πρόεδρό της κύριο Ρίζο προσωπικά για την άψογη συνεργασία.
  3. Τον μεγάλο μας κωμικό Λάκη Λαζόπουλο που με το ήθος και την ευγένεια του συντρόφευσε τα παιδιά μας στο ταξίδι τους επί σκηνής.
  4. Την κ. Ελένη Αναγνώστου για την επιμέλεια της παράστασης γενικότερα αλλά και την μουσική προετοιμασία όλων των ομάδων που συμμετείχαν.
  5. Την κ. Μελίνα Παπαδοπούλου για την κινησιολογία και την εκμάθηση χωρογραφιών αλλά και τις μπαλαρίνες της που συμμετείχαν στα θεατρικά και μουσικά δρώμενα.
  6. Την σχολική χορωδία Βέροιας.
  7. Τους χορηγούς της παράστασης Ιατρικό Σύλλογο Βέροιας, Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, τον κ. Γιάννη Σισμανίδη από το πρατήριο υγρών καυσίμων “SHELL” στην Βέροια, τον κ. Σάββα Αλεξίου από τα Hondos Center της Βέροιας.
  8. Ευχαριστούμε την Τροχαία Βέροιας και τον Διοικητή της κ. Νιώπα για την βοήθεια τους στη στάθμευση των αυτοκίνητων μας.

Το ΚΕΜΑΕΔ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας με μια παράσταση γεμάτη μουσική, αισιοδοξία και τον Λάκη Λαζόπουλο κοντά του

—————————

Ευχαριστούμε επίσης για την παρουσία τους : τον Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κύριο Παντελεήμονα με τα φωτισμένα λόγια του. Τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Χ. Παπαστεργίου.  Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη. Τους Αντιδημάρχους Βεροίας: Α. Τσαχουρίδη, Β. Παπαδόπουλο, Κ. Γρηγοριάδη, Σ. Τζίμα, Γ. Μπατσαρά και Κ. Γεωργιάδη. Την εκπρόσωπο του Αντιπερειφερειάρχη κ. Ι. Γκουτζιλίκα. Τον Προέδρο της ΚΕΠΠΑ κ. Ρίζο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Σ. Διαμάντι, τον Πρόεδρο της ΠΟΕ ΔΕΥΑ κ. Παύλο Δραγκόλα, την  πρώην Δήμαρχο Βέροιας κ. Χ. Ουσουλτζόγλου. Την αξιόλογη συγγραφέα κ. Γιώτα Φωτιάδου.

Τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Πρόδρομο Ισαακίδη, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Σ. Σουροβίκη και όλους τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τελευταία ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Γ. Καλλιγά για την βοήθεια του στην εκτύπωση του βιβλίου μαγειρικής για ΑμεΑ.

Τέλος ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας βρει όλους υγιείς, δοτικούς και δημιουργικούς.

Για το Δ.Σ.
Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας