Βέροια Κοινωνική ζωή Τοπικά

Βέροια: Βαφτίστηκαν οι δίδυμες! Μεγάλη η χαρά για την οικογένεια Λελεκάκη!

Στην εκκλησία της Κυριώτισσας στη Βέροια βαφτίστηκαν σήμερα τα δίδυμα κοριτσάκια του Γιώργου και της Ιβάνας Λελεκάκη. Μεγάλη χαρά! Τα ονόματά τους; Χαρά και Ελισάβετ

Ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους της οικογένειας, οι γονείς των κοριτσιών, αλλά ακόμη περισσότερο οι παππούδες, Στράτος και Χαρούλα Λελεκάκη, και η οικογένεια, βέβαια, της Ιβάνας που ήταν παρούσα, δεν ήξεραν πώς να εκδηλώσουν τη χαρά τους.

Και οι μικρές κυρίες των έξι μηνών κοίταζαν απορημένες τον κόσμο στην αγκαλιά της νουνάς τους η κάθε μια, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι είναι οι πρωταγωνίστριες, μέχρι που η κολυμπήθρα τις ξάφνιασε προκαλώντας ένα ολιγόλεπτο κλάμα που σταμάτησε αμέσως, μόλις φόρεσαν τα ολόλευκα βαφτιστικά τους φουστανάκια. Μα τι χάρη και ασυνείδητη… κοκεταρία! Γυναίκες!

Η χαρά  όλων δε σταμάτησε εκεί. Συνεχίστηκε στην Ελιά, όπου το γιορτινό τραπέζι την ολοκλήρωσε.

Η μουσική, με την εξαιρετική μικρή ορχήστρα, πρόσθεσε ακόμη μια χαρούμενη πινελιά, αλλά και συγκίνηση.

Πολύ τρυφερές στιγμές εναλλάσσονταν στο χορό με κορυφαίες τον Γιώργο Λελεκάκη να χορεύει στην πίστα με τις μικρούλες στην  αγκαλιά του – μα, τι ντάμες!  – και τη γιαγιά Χαρούλα να σέρνει σχεδόν πάντα πρώτη το χορό.

Η πιο συγκινητική στιγμή, όμως, ήταν όταν το περίφημο “Εντερλέσι” ακούστηκε από την ορχήστρα, τιμώντας την καταγωγή της Ιβάνας, που ήρθε από τη μακρινή Κροατία, για να χαρίσει την αγάπη της στο Γιώργο και δυο υπέροχες μικρούλες στην οικογένεια.

Η Φαρέτρα εύχεται στην οικογένεια να τις χαίρονται πάντα, γερές και τυχερές!

…………………

far

Φωτογραφίες – video: faretra.info

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας