Απόψεις Κορωνοϊός

Δημήτρης Γάκης: Γιατί συζητούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των γιατρών;

——–

Δημήτρης Γάκης

Οι Έλληνες γιατροί, έχουν εμβολιασθεί στο 82% οι νοσοκομειακοί και στο 88% οι ιδιώτες!
Τα ποσοστά αυτά είναι τα ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ, μακράν, στην Ευρώπη!

Οι ανόητοι παπαγάλοι, με απολυταρχικές τάσεις, τους υποτίμησαν και τους «απειλούν» ότι θα κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό τους. Αρχής γενομένης από τον πρωθυπουργό!
Λυπηρό! Δυστυχώς απουσιάζει η κοινή λογική!

ΑΓΝΟΕΙΤΕ , καημένοι, ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ μετά φυσική νόσηση και δεν χρειάζονται εμβολιασμό; Αυτό ξεπερνάει το 20%, μεταξύ αυτών και ο υπογράφων (υποκλινική νόσηση).

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΣΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ!

Επίσης, ΑΓΝΟΕΙΤΕ ότι ένα σημαντικό ποσοστό ιατρών (εργαστηριακοί, διοικητικοί κλπ) δεν έρχονται σε επαφή με ασθενείς. Οι Ακτινοδιαγνώστες πχ. περνούν όλη την ημέρα τους μπροστά στις οθόνες τους , σε σκοτεινά δωμάτια, κάνοντας τις διαγνώσεις, χωρίς να δουν τον άρρωστο! Οι Μικροβιολόγοι, οι Κυτταρολόγοι, οι Παθολογοανατόμοι κλπ.

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ κε Υπουργέ και κε Πρωθυπουργέ; Τα στοιχεία που εσείς βγάζετε, τα αγνοείτε;

Ο «γιατρός» υπουργός δεν πέρασε από νοσοκομεία όταν έκανε την ειδικότητα; Δεν τα ξέρει αυτά;

Ξεχνάτε ότι, επιπρόσθετα, κάνουν τεστ ανά εβδομάδα, και φορούν υποχρεωτικά τα μέσα προστασίας, παρότι τους δυσκολεύουν την δουλειά και την ζωή τους;

ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ , αγαπητοί μου, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ «ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ» ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΕΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ των άλλων ομάδων του πληθυσμού!

Δημήτριος Γάκης

———————

Σημείωση Φαρέτρας: Ο Δημήτρης Γάκης* είναι γιατρός  χειρουργός – μεταμοσχευτής, πρώην Διευθυντής του ΕΣΥ στην  Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων του ΑΠΘ και πρώην Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Επίσης μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο για τα εμβόλια.

“Εμβόλια για covid-19. Ο Πόλεμος και η Ορθολογική Ιατρική Θέση” γράφει ο Δημήτρης Γάκης

Παλιότερη συνέντευξη του Δημήτρη Γάκη στη ΦΑΡΈΤΡΑ για τις μεταμοσχεύσεις  μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων