Βέροια Σχόλια

Οι “Γάτες” του Ροσσίνι και… οι “γάτες” του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας!

Οι «Γάτες» του Ροσσίνι και… οι « γάτες» του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας!

Γνωστό το κομμάτι του Ροσσίνι «Γάτες», που αποτελεί ένα από τα πιο ευφάνταστα στη σύλληψή του και ένα από τα πιο αγαπημένα του κοινού που παρακολουθεί Όπερα.

Όμως το ότι θα αποδιδόταν έτσι από τους μαθητές του Τμήματος Μονωδίας και Μελοδραματικής του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας ήταν μια πραγματική έκπληξη!

Η Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου δίδαξε με τέτοιο τρόπο το κομμάτι στις δικές της «γάτες», ώστε να μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στη σκηνή τραγουδώντας και ερμηνεύοντάς το, αν και γνώριζε τη δυσκολία του.

Φωνητικές δυνατότητες, κίνηση, έκφραση, λεπτό χιούμορ στην όλη θεώρηση του κομματιού, το έκαναν πραγματικά εντυπωσιακό, προκαλώντας στο κοινό μια διάθεση έντονης ευφορίας.

Οι δικές μας «γάτες», λοιπόν, μπορούν να  σταθούν γοητευτικές σε οποιαδήποτε  σκηνή, αν και είναι ακόμα μαθήτριες του Ωδείου. Μπράβο στην κ. Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου, στις γάτες της και σε όλους τους μαθητές της!

Η αναφορά στις «Γάτες» ειδικά δεν μειώνει καθόλου τα υπόλοιπα κομμάτια της χθεσινής εκδήλωσης « Όπερα ή Οπερέτα;» που αποδόθηκαν από όλους τους μαθητές εξαιρετικά.

Για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων