Βέροια: Brainland - πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής. Οι εγγραφές για νέα τμήματα ξεκίνησαν!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο κέντρο παρακολούθησης προγράμματος ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής, βοηθά το παιδί σας, 5-13 ετών, να γίνει ένα πολύ ξεχωριστό νοητικά παιδί!

 Τον Φεβρουάριο ξεκινούν νέα τμήματα! Ενημερωθείτε από τους μαθητές μας!

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα στο κέντρο «Brainland»
Στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας, ο μεγαλύτερος προβληματισμός του σύγχρονου γονέα είναι: Πώς θα καταφέρει το παιδί του να διαχειριστεί την πληροφορία χωρίς να χαθεί μέσα σ’ αυτήν.

Στο “Brainland” ερχόμαστε να απαντήσουμε σ’ αυτήν την ερώτηση. Τα προγράμματα εκγύμνασης του μυαλού ολοένα και εξαπλώνονται ανά τον κόσμο κάνοντας τα παιδιά να σκέφτονται διαφορετικά: Αυξάνεται το iq, η εγρήγορση, η συγκέντρωση και η φαντασία των παιδιών και τα καθιστούν κατάλληλα να διαχειριστούν την νέα εποχή στην οποία ζουν και μεγαλώνουν.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Κέντρο ανάπτυξης εγκεφάλου «Brainland» στη Βέροια τα παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου μέσω της νοητικής αριθμητικής.

Αυτό το πρόγραμμα εισάγουμε στο Κέντρο μας με σκοπό να ξεκινήσει το κέντρο “Brainland” : Η χώρα του μυαλού, της διανόησης αλλά και της ψυχαγωγίας. Η νέα δική μας χώρα, που εισάγει τον όρο Homo Intelligence: τον άνθρωπο της ευφυΐας.

Με το πρόγραμμα νοητικής αριθμητικής ALOHA τα οφέλη μπορούν να αρχίσουν να παρατηρούνται σε 6 μήνες:

- Τα παιδιά αρχίζουν να κάνουν τα μαθήματά τους γρηγορότερα και καλύτερα
- Είναι σε θέση να υπολογίζουν διανοητικά
- Μαθαίνουν να λύνουν αποτελεσματικά τα προβλήματα

συμπερασματικά, οι μαθητές βελτιώνονται σε όλα τα θέματα, αφού ο εγκέφαλός τους έχει εκπαιδευτεί να θυμάται οπτικά τα κείμενα, τα σχήματα ή ακόμα και τους εννοιολογικούς χάρτες. Είναι επίσης σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση που αναδύεται, με το πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να το αντιμετωπίσουν, κατανοώντας το πολύ καλύτερα. Κατά την αυτόματη προβολή, εκτιμούν και απολαμβάνουν περισσότερο την ανάγνωση.
Η βελτίωση είναι ορατή στο σχολείο, αλλά μακροπρόθεσμα, τα οφέλη είναι για μια ζωή, αφού η απεικόνιση μας επιτρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

Ενημερωθείτε:
https://www.youtube.com/watch?v=fOV0Ph2v6Qo&t=37s

https://www.youtube.com/watch?v=KRNH8r8Nrz0&t=46s

https://www.youtube.com/watch?v=r6hqMgkDW4E&t=29s

www.alohagreece.gr

Brainland!

Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα ξεκίνησαν!

Μ. Αλεξάνδρου 47 με Παύλου Μελά γωνία,

καθημερινά 9.30π.μ. – 1.30μ.μ. & 5.30μ.μ. – 8.30μ.μ.

τηλ. επικοινωνίας: 2331020801

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 28627 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια