Εκδηλώσεις Πολιτισμός

Έκθεση του εικαστικού Αστέρη Γκέκα στον Παλαιό Παντελεήμονα – Λιτανεία στον γενέθλιο τόπο. Εγκαίνια,  Παρασκευή 19 Απριλίου

Ο εικαστικός Αστέρης Γκέκας  μετά τις πολύ πετυχημένες εκθέσεις του στις Αιγές,  “Πολυκεντρικό Μουσείο”, στη Βέροια, “Βυζαντινό Μουσείο” και στην Καβάλα στο Δημοτικό Θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου”, εκθέτει στον Παλαιό  Παντελεήμονα Ολύμπου, στο «Άσυλο των Ποιητών».

“Σε δυο βδομάδες την μεθεπόμενη Παρασκευή θα στηθούν τα λάβαρα της Λιτανείας στον Γενέθλιο Τόπο. Σημάδια της ευχετήριας μνήμης, καημοί του παρόντος, αναρτήσεις του μέλλοντος. Μια πορεία με σκέψεις πυγολαμπίδες, που επιθυμούν να φωτιστούν με το φως των ματιών των άλλων.

Έτσι να ξεκινήσει η συζήτηση και με φιλότητα να καλλιγραφήσουμε το ανορθόγραφο παρόν.
Την Μ. Παρασκευή θα γίνει εγκατάσταση των Λαβάρων μέσα στο χωριό για την έκπληξη των αμέριμνων επισκεπτών, πιστών του χωριού και της ωραιότητας.” Α.Γ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την  Παρασκευή 19 Απριλίου στις 8 το βράδυ και  η έκθεση διαρκέσει μέχρι και τις 6 Μαΐου.

Οργάνωση: ΚΟΙΝΣΕΠ Παλαιού Παντελεήμονα

Σημείωση Φαρέτρας: Σχετικά με τις εκθέσεις στο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών και στο Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας, μπορείτε να διαβάσετε, ΕΔΩ κι ΕΔΩ αντίστοιχα.

banner-article

Ροη ειδήσεων