Αθλητικά Βέροια

Σύλλογος Δρομέων Βέροιας: 5ος Φιλίππειος δρόμος – Ευχαριστίες στους χορηγούς

Συμπληρωματικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 5ος Φιλίππειος δρόμος

Η οργανωτική επιτροπή του 5ου Φιλίππειου δρόμου , αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από κάποιους συνεργάτες και ουσιαστικούς υποστηρικτές του αγώνα που δεν τους ανέφερε στο χθεσινό Δελτίο τύπου.

Στην βιασύνη της επάνω η διοργάνωση και στην πίεση των μέσων ενημέρωσης και των σχετιζόμενων του αγώνα να σταλεί γρήγορα Δελτίο τύπου, δεν αναφέρθηκαν κάποιοι οι οποίοι βοήθησαν πραγματικά στην επίτευξη μιας άριστης διοργάνωσης .

Πρέπει να ευχαριστήσουμε πραγματικά και από τα βάθη της καρδιάς μας τον τοπικό τύπο που πάντοτε συμπαραστέκεται  δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις όπως τώρα στον 5ο Φιλίππειο δρόμο.

Ευχαριστούμε την ομάδα River Bike που συνεχώς και όποτε τους ζητηθεί είναι παρούσα στις εκδηλώσεις μας. Τα μέλη της Τριπολιτάκης Γιώργος , Παπαδόπουλος Χάρης και Μπαζάκας (24 ωρες) βοήθησαν στο έπακρο στο έργο που τους ανατέθηκε.

Το τυπογραφείο Τσαμήτρος και ιδιαίτερα τον Γιωργο  Τσαμήτρο (τελεία design) για τη άψογη δουλεία της γραφιστικής απεικόνισης του αγώνα και την χορηγία των αφισών της διοργάνωσης)

Στο χθεσινό Δελτίο Τύπου ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας ευχαριστούσε:

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, αλλά και τον υποστηρικτή και συνδιοργανωτή ΚΑΠΑ (Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας) που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας . Με την οικονομική και υλική ενίσχυση τους συνέβαλαν στην υλοποίηση μιας προσπάθειας για άριστη διοργάνωση άλλα και για να κρατηθεί ε το κόστος συμμετοχής του δρομέα χαμηλό (5 ευρώ)

ΧΟΡΗΓΟΙ ,οικονομικοί υποστηρικτές του 5ου Φιλίππειου Δρόμου:

MCOZA ‘’ all day bistro ‘’

NOVASERT ‘’Συμβουλευτικές υπηρεσίες’’ faretra.info-5os -filippeios-veria

Parmalat – Hardy coffee

ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

SPOT TEAM ‘’Κατάστημα Αθλητικών’’

UNDER URMOUR

VITRO

AGRO

GOODY’S

LIDO  Ζαχαροπλαστείο

SPESIAL Ζαχαροπλαστείο Ζαγάρης

STOGIANNOS LOGISTICS

VODAFON

ΚΟΓΙΑΣ (Φούρνοι)

ΠΙ&ΦΙ ‘’ Τακούνι & κλειδί’’

ΚΤΗΜΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

Υποστηρικτές της διοργάνωσης με προσφορά  Υπηρεσιών

Ιδιωτική Κλινική Ευαγγελισμός για την παραχώρηση ασθενοφόρου καθ’ ολη την διαρκεια του αγώνα

Art Boutique Hotel Veritas για την παραχώρηση 1 δωματίου ετσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθηνα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Βίλλα ελιά   για την παραχώρηση 1 δωματίου έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθήνα.

ΑΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και το Πρόεδρο κ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟ για την δωρεάν παραχώρηση Αστικού λεωφορείου για την μετακίνηση εθελοντών.

Τσιφλίδης Security για την φύλαξη του χώρου τερματισμού από την προηγούμενη το Βράδυ

ΧΟΡΗΓΟΙ διάθεσης προϊόντων:

Alexander   ‘’Μπανάνες’’

Glorigoods κρουασαν

ALMME ‘’κομποστάκια’’

xtreme stores‘’ενεργειακά προϊόντα’’

Art Boutique Hotel Veritas για την παραχώρηση 1 δωματίου

Μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ μ’ όλα τα αποτελέσματα  του 5ου Φιλίππειου Δρόμου ΕΔΩ. Επίσης μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για τους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, ΕΔΩ.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων