Σχόλια

Μια ταλαντούχα κόρη και δύο περήφανοι γονείς

Το Θέατρο έτσι κι αλλιώς είναι ένας κόσμος μαγικός. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία του.

Δέσμια αυτής της γοητείας, η Αθηνά Χατζηαθανασίου είδε χθες το έργο της, «Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε», να παίζεται στην πόλη της, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών της Βέροιας. Ένα έργο δροσερό και έξυπνο, που το σκηνοθέτησε η ίδια με επιτυχία.

Εμφανώς συγκινημένη η νεαρή Αθηνά δέχτηκε το αβίαστο και θερμό χειροκρότημα από γνωστούς και άγνωστους στο τέλος της παράστασης, αφιερώνοντας στη συνέχεια το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη «Όμορφη πόλη» στην πόλη της, τη Βέροια. Το τραγούδησε η ίδια με ιδιαίτερη εκφραστικότητα στη σκηνή, συνοδευόμενη από τους δύο πρωταγωνιστές της, Παναγιώτα Χαϊδεμένου και Χρίστο Σερενέ.

Εκείνο όμως που έκανε ακόμη πιο γιορτινό το κλίμα της βραδιάς ήταν η χαρά των γονιών της Αθηνάς, που φωτογραφήθηκαν λάμποντας δίπλα της.

Αν μάλιστα θυμόταν κανείς τον πατέρα της Αθηνάς, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Βέροιας, τον Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, να…  αστράφτει και να βροντά στα δημοτικά συμβούλια επιβάλλοντας την τάξη, τότε  δεν θα πίστευε στα μάτια του πως αυτός ο γλυκύτατος και πανευτυχής πατέρας είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Πρόεδρο!

Οι ευτυχισμένες λοιπόν οικογενειακές στιγμές αποτυπώνονται  και στις φωτογραφίες της Φαρέτρας, όπου η νεαρή Αθηνά ποζάρει με τους γονείς της αλλά και με  όλα της τα αδέλφια!

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και χαρές!

far

 faretra.info-xatziathanasiou-panagiota-veria

 

banner-article

Ροη ειδήσεων