Πολιτισμός

Η “Μικρή Φόρμα” των… μεγάλων εντυπώσεων!

2014-12-14-Politismos-egkainia-mikris-formas5

Εγκαινιάστηκε η καθιερωμένη έκθεση στη «Γκαλερί Παπατζίκου», στη Βέροια

Κωστής Χαλάτσης

Με ιδιαίτερη επιτυχία εγκαινιάστηκε η έκθεση έργων «Μικρής Φόρμας», για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, σήμερα το πρωί (14-12-14), στη «Γκαλερί Παπατζίκου» και θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου του 2015.

2014-12-14-Politismos-egkainia-mikris-formas2Σ’ ένα αμιγώς εορταστικό κλίμα, που παραπέμπει σε μέρες Χριστουγέννων και όχι μόνο, καθώς η πλειονότητα των εκθεμάτων, στη φιλοσοφία και την καλλιτεχνική γραμμή τους, δημιουργεί χαρούμενα κι ανάλαφρα συναισθήματα για κάθε επισκέπτη της έκθεσης.

2014-12-14-Politismos-egkainia-mikris-formasΔεκάδες ανθρώπων της Τέχνης και όχι μόνο, από κάθε γωνιά της Βόρειας Ελλάδας (Βέροια, Νάουσα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη), παραβρέθηκαν στον εκθεσιακό χώρο της Βίκυς Παπατζίκου, επιβεβαιώνοντας και οι ίδιοι τα όσα προαναφέρθηκαν, όντας αποδέκτες αυτής της ατμόσφαιρας.

Έργα μικρών διαστάσεων… δια χειρών περισσοτέρων από 100 καλλιτεχνών, σε προσιτότατες τιμές, για κάθε γούστο αλλά και πορτοφόλι, έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να αγοράσουν, και εν είδει δώρου, οι ενδιαφερόμενοι.

Έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής, γλυπτικής, αγιογραφίας, φωτογραφίας και κοσμήματος αλλά και πολλές χαριτωμένες και συνάμα έξυπνες κατασκευές εντυπωσιακών… συλλήψεων και ιδεών, αποτελούν μέρος της πλούσιας γκάμας των εκθεμάτων.

2014-12-14-Politismos-egkainia-mikris-formas4Η γκαλερίστα Β. Παπατζίκου εξέφρασε στη «ΦΑΡΕΤΡΑ» την απόλυτη ικανοποίησή της, καθώς όπως μας είπε, η επιτυχία των σημερινών εγκαινίων προαναγγέλλει την επιτυχημένη πορεία της Έκθεσης που θα ανοίξει και την «αυλαία» του 2015.

Δείτε το video, κάνοντας κλικ στη φώτο αριστερά

Διαβάστε επίσης:
https://faretra.info/index.php/politismos/2270-politismos-smirni-forma

banner-article

Ροη ειδήσεων