Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κτηνωδία! Ακρωτηρίασαν γατάκι, του έκοψαν τρία πόδια!

 Ένα φρικτό και εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε γάτα της οποίας τρία μέλη φέρεται πως κόπηκαν από άγνωστο δράστη.

Η γάτα η οποία μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο με κομμένα τα τρία από τα τέσσερα πόδια του, διαπιστώθηκε πως τραυματίστηκε έτσι από άνθρωπο.

Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες

Ειδικότερα, αν και ο κτηνίατρος Κυριάκος Αγαθαγγελίδης που το περιέθαλψε πίστεψε ότι οι τομές θα είχαν προκληθεί από κάποιο ατύχημα με αυτοκίνητο.

«Διαπίστωσα, όμως, ότι οι τομές είχαν γίνει με αιχμηρό αντικείμενο. Το σημείο της τομής ήταν ευθύ, τέτοιες τομές δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε με νυστέρι» είπε στον ALPHA.

«Εκτιμώ ότι το γατί ήταν σε όρθια θέση όταν έγινε το περιστατικό. Οι κακώσεις δεν ήταν συνηθισμένες. Έστειλα τις φωτογραφίες σε καθηγητές στο πανεπιστήμιο της Καρδίτσας και μου είπαν ότι είναι από ανθρώπινο χέρι» πρόσθεσε ο κτηνίατρος. Σύμφωνα με όσα είπε «το σχέδιο είναι να του βάλουμε προσθετικά μέλη. Σε αυτή τη φάση προσπαθούμε να τον προστατεύσουμε από δευτερογενείς λοιμώξεις, τον υποβάλαμε χθες σε πολύωρο χειρουργείο, θα του κάνουμε και αξονική τομογραφία για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οστά του».

Το αισιόδοξο μήνυμα. Υπάρξει αρκετοί που έχουν δηλώσει ήδη ότι θέλουν να τον υιοθετήσουν.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας