Βέροια Κοινωνική ζωή

Βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Βεροιώτισσα Ζωή-Ραφαηλία Σιδηροπούλου, που πρώτευσε στην Ημαθία, στις Πανελλαδικές του 2023 / Συγχαρητήρια

Ως η “Πρώτη των Πρώτων” από την Εκπαιδευτική Περιφέρεια Ν.Ημαθίας βραβεύτηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου, η Ζωή-Ραφαηλία Σιδηροπούλου του Μιχαήλ από τη Βέροια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 20.05.24 στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, στην Αθήνα στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Τράπεζας Eurobank “Μπροστά για την Παιδεία”.

Η Ζωή-Ραφαηλία από το 2ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2023 συγκέντρωσε το υψηλότερο άθροισμα βαθμολογίας στην 20βαθμη κλίμακα στα 4 πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα της κατεύθυνσής της (Φυσική, Χημεία, Βιολογία και Εκθεση, συνολικά 19.500 μόρια) ανάμεσα στα σχολεία της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν.Ημαθίας και είναι σήμερα φοιτήτρια της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η βράβευση της Ζωής-Ραφαηλίας Σιδηροπούλου από το ανώτατο θεσμικό πολιτειακό όργανο, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εξαιρετική της επίδοση πραγματοποιήθηκε στο πιο επίκαιρο χρονικό σημείο, πριν την έναρξη των φετινών Πανελλαδικωώ, και θα πρέπει να αποτελέσει μοχλό παρακίνησης για τα παιδιά που ρίχνονται στη μάχη των εξετάσεων, αφού αποδεικνύει ότι με το σωστό και μεθοδικό διάβασμα, με επιμονή και ψυχραιμία, μπορούν να φτάσουν στον στόχο τους.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως η επιτυχία της μαθήτριας αντανακλάται και στους δασκάλους της και στο Δημόσιο Σχολείο από το οποίο αποφοίτησε.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη Ζωή-Ραφαηλία! Της ευχόμαστε υγεία, καλές σπουδές στην ακαδημαϊκή της πλέον ζωή, να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να πραγματοποιεί τα όνειρά της!

Νίκος Μαυροκεφαλίδης

………………………..

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας