Κόσμος

ΗΠΑ: Δεκάχρονο αγόρι αυτοκτόνησε μετά από ανελέητο bullying στο σχολείο

Οι γονείς ενός 10χρονου αγοριού στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, θρηνούν για τον σοκαριστικό θάνατο του παιδιού τους, το οποίο αυτοκτόνησε εξαιτίας ανελέητου bullying που δεχόταν στο σχολείο του.

Σύμφωνα με την οικογένεια του Sammy Teusch, ο μαθητής της τετάρτης τάξης στο σχολείο Greenfield Intermediate School στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, δεχόταν bullying ακόμα και λίγες ώρες πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, στις 5 Μαΐου 2024.

«Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου», δήλωσε ο πατέρας του, Sam Teusch, στο WTHR.

«Έκανα αυτό που κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνει, και κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, είναι το μόνο που βλέπω», συμπλήρωσε.

Οι γονείς του Sammy, ο Sam και η Nichole, δήλωσαν ότι απευθύνθηκαν τουλάχιστον 20 φορές στο σχολείο καταγγέλοντας το bullying που δεχόταν ο γιος τους, που ξεκίνησε πέρυσι.

«Στην αρχή τον κορόιδευαν για τα γυαλιά του, στη συνέχεια κορόιδευαν τα δόντια του. Αυτό συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο πατέρας του.

«Τον χτύπησαν στο σχολικό λεωφορείο και τα παιδιά του έσπασαν τα γυαλιά», είπε. «Τηλεφώνησα στο σχολείο και τους είπα: ‘Τι κάνετε γι’ αυτό; Γίνεται όλο και χειρότερο, και χειρότερο, και χειρότερο», δήλωσε ο πατέρας.

Ο επιθεωρητής της σχολικής περιφέρειας, Dr. Harold Olin, αρνήθηκε ότι υποβλήθηκε ποτέ οποιαδήποτε αναφορά εκφοβισμού είτε από τους γονείς είτε από το αγόρι.

 topontiki.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας