Ελλάδα

Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου από συμμαθητές σε σχολική εκδρομή

Μια τρομακτική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή από συμμαθητές του σε σχολική εκδρομή εξετάζει η αστυνομία.

Το σοκαριστικό γεγονός, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα στο αστυνομικό τμήμα στο Νότιο Πήλιο, έγινε το περασμένο Σάββατο (6/4).

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr ο 15χρονος μαθητής, που συμμετείχε σε τριήμερη σχολική εκδρομή των τάξεων Β’ και Γ’ Γυμνασίου σχολείου του Ν. Πηλίου στα Ιωάννινα, είχε επιστρέψει στο δωμάτιό του και κοιμόταν όταν ξύπνησε από έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στον πρωκτό του και είδε δίπλα του, πάνω στο κρεβάτι, έναν 15χρονο και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης που παρακολουθούσαν και γελούσαν.

Για τη σοκαριστική υπόθεση, ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας Ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων φερόμενων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν.

Ο 15χρονος μαθητής που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν οι γονείς των τριών ανηλίκων που συνελήφθησαν καθώς και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου Μαγνησίας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας