Αστυνομικό Δελτίο Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για καλλιέργεια 35 δενδρυλλίων κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο καλλιεργούσε 35 δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (4 Απριλίου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,  από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 35 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 50 έως 110 εκατοστών.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και o εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες, ανεμιστήρες, αφυγραντήρας).

Επιπλέον στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 συσκευασία με κάνναβη βάρους 174 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.

Κατασχέθηκε και 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στη κατοχή του.

Για την υπόθεση έχει αναρτηθεί βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

banner-article

Ροη ειδήσεων