Εργασιακά Κοινωνία Τοπικά

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας: Καταγγελία για τη συνδικαλιστική δίωξη του Γρ. της Ομοσπονδίας Οικοδόμων / συμμετείχε σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό

Καταγγέλλουμε την συνδικαλιστική δίωξη του γραμματέα της ομοσπονδίας οικοδόμων και μέλος της γραμματεία του ΠΑΜΕ, Βάλσαμου Συρίγου  ο  οποίος βρίσκεται, την Παρασκευή 5 Απριλίου αντιμέτωπος με κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία.

Το έγκλημα που διέπραξε είναι ότι συμμετείχε σε κινητοποίηση τον Οκτώβρη του 2019 ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας. Μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές εργάτες έδωσε τη μάχη για να μην πέσει κανένα σπίτι εργατικής – λαϊκής οικογένειας στα χέρια τραπεζίτη.

Η κυβέρνηση μαζί με τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που προσπαθεί να περάσει, εντείνει τον αυταρχισμό, δείχνοντας την αποφασιστικότητα της να προχωρήσει με κάθε τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική. Τα βάζει με όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα να έχει κανείς μια στέγη χωρίς να χρυσοπληρώνει για τρεις γενιές τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό, να μη δείξουμε καμία ανοχή σε αυτές τις πρακτικές. Να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη σε κάθε αγώνα και σε κάθε αγωνιζόμενο που διώκεται.

Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε.

Να μην τολμήσουν ούτε να σκεφτούν ότι μπορεί να περάσει μια τέτοια βρώμικη μεθόδευση.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει των εργατών η πάλη θα τη σπάσει

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ.

Φωτογραφία αρχείου

banner-article

Ροη ειδήσεων