Βέροια Κοινωνική ζωή

Συλλυπητήριο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας για τον απρόσμενο θάνατο του Νάσου Ελευθεριάδη

  Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της  Ευξείνου Λέσχης Βέροιας  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Αθανάσιου(Νάσου) Ελευθεριάδη, ο οποίος  ταξίδεψε  στη γειτονιά των Αγγέλων σήμερα το πρωί, σε ηλικία 39 ετών.

         Ένας εξαίρετος και δραστήριος συμπατριώτης μας, μέλος της λέσχης   μας με ιδιαίτερα μεγάλη προσφορά στον ποντιακό χώρο και στα πολιτιστικά δρώμενα. Ο γνωστός  “Νάσος” το γελαστό παιδί, έφυγε από τη ζωή  απρόσμενα σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και σε όλον τον ποντιακό χώρο.

          Ήταν μέλος  της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας  και γνήσιος εκφραστής της ποντιακής μουσικής παράδοσης  ενώ  υπήρξε και δάσκαλος  νταουλιού στην λέσχη μας. Ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στον Σύλλογο Ποντίων Ξάνθης, καθώς και στην Περιφερειακή Επιτροπή Νεολαίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΠΟΕ.

            Σε ευχαριστούμε από καρδιάς και θα σε θυμόμαστε για την καλοσύνη  και την αισιοδοξία σου, για το χιούμορ και την δημιουργικότητα σου, μα πάνω από όλα για την ανεπανάληπτη ανθρωπιά σου.

            Ο  Θεός  ας  αναπαύσει  την  ψυχή  σου  και  ας  δίνει  κουράγιο  στην οικογένεια  σου, στην αγαπημένη σου σύζυγο Νικολέτα, στα παιδιά σου, στους γονείς και στα αδέλφια σου.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

       Ο  Πρόεδρος                                                           Η  Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης Χαράλαμπος                                     Τογκουσίδου  Ευαγγελία

banner-article

Ροη ειδήσεων