Αστυνομικό Δελτίο Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανδρόγυνο και κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά ηρωίνης

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη ανδρόγυνο και κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά ηρωίνης

Τις ποσότητες ηρωίνης τις είχαν κρυμμένες μέσα σε βράχους, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης

 Στην κατοχή της γυναίκας και σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 19.000 ευρώ

 Συνελήφθησαν χθες (16 Μαρτίου 2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε το ανδρόγυνο να επιβαίνει σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών, προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και δεν υπάκουσαν στις υποδείξεις τους.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο, που χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση των ναρκωτικών (καβάτζα).

Σε έρευνα που έγινε στον παραπάνω χώρο, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε βράχους άλλες 16 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 679 γραμμαρίων.

Στη κατοχή της γυναίκας βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.290 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο. Σε έρευνα που έγινε σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 18.550 ευρώ.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, καθώς και ένα ακόμα όχημα ιδιοκτησίας του, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

https://www.facebook.com/watch/?v=388707410579175

(Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας