Ελλάδα Κοινωνία

Προκλητικός ο Ηλίας Μίχος στην απολογία του – “Ήμουν ερωτευμένος με τη 12χρονη”

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάθισε ο βασικός κατηγορούμενος, ο 55χρονος που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη.

Πάνω από 17 μήνες έχουν περάσει από την αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης του Κολωνού, με τη δίκη να συνεχίζεται με την κατάθεση του άνδρα που κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη στο κατάστημά του, ότι την εξέδιδε έναντι αμοιβής σε άλλους άνδρες και ότι διένεμε πορνογραφικό της υλικό.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι είχε συνολικά τέσσερις «συνευρέσεις» με την ανήλικη, με την οποία, όπως υποστήριξε, ήταν «ερωτευμένος».

Ακόμα, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του, ενώ έβγαλε από το «κάδρο» των εμπλεκόμενων στην υπόθεση τη μητέρα της ανήλικης, η οποία όπως είπε, δε γνώριζε τίποτα.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπεία σε βάρος ανήλικου.

Εντός της εβδομάδας απολογείται και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης παιδικής πορνογραφίας.

 in.gr

……………..

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας