Αθλητικά Αθλητικά Βέροια

Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ, Σχηματάρι 2024 / Με τρεις αθλητές και σύνολο εξαμελή αποστολή συμμετέχει το “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας

Στόχος η επιβεβαίωση των ορίων και η διατήρησή τους σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο

Με την ελίτ των αθλητών του Τμήματος Στίβου θα συμμετέχει το «Εν Σώματι Υγιεί» Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στην Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ (Paraathletics), που θα πραγματοποιηθεί στο Σχηματάρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.

Τρεις αθλητές και αθλήτριες του σωματείου της Βέροιας, σε σύνολο εξαμελής αποστολής θα αγωνιστούν στα αγωνίσματά τους με σκοπό αφενός μεν να διατηρηθούν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αφετέρου δε να επιβεβαιώσουν τα όρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ιαπωνίας τον ερχόμενο Μάιο, με μακροπρόθεσμο στόχο τη συμμετοχή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αναλυτικά η αποστολή του “Εν Σώματι Υγιεί”
  1. Ζησίδης Δημήτρης – F32 (Σφαίρα και Κορίνα)
  2. Ντίσιος Νικόλαος-Ραφαήλ – F40 (Σφαίρα και Ακόντιο)
  3. Ζαφειρίου Αφροδίτη – T44 (100μ και Άλμα εις Μήκος)
  4. Φερφέλης Κωνσταντίνος – Συνοδός/Προπονητής
  5. Κυριακίδης Μιλτιάδης – Συνοδός/Προπονητής
  6. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος – Αρχηγός Αποστολής/Επικεφαλής Προπονητής

Ο Ζησίδης προέρχεται από το αργυρό μετάλλιο στη σφαιροβολία στο World Para Atlhletics Grand Prix Dubai 2024, ενώ οι Ντίσιος και Ζαφειρίου θα δώσουν το πρώτο τους δυνατό τεστ για φέτος και ενόψει της συμμετοχής τους στο World Para Atlhletics Grand Prix στην πόλη Jesolo της Ιταλίας, σε τρεις εβδομάδες από σήμερα. Τέλος, να σημειώσουμε ότι και οι τρεις αθλητές μας, βρίσκονται στον Εθνικό Σχεδιασμό του Στίβου για το 2024.

Για το πλήρες άρθρο, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:

https://r4rehab.blogspot.com/2024/03/3.html

banner-article

Ροη ειδήσεων