Εργασιακά Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Ημαθίας “Γεώργιος Βουτυράς”: Με μεγάλη συμμετοχή η απεργιακή συγκέντρωση στη Νάουσα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση στη Νάουσα Ημαθίας. Στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας ανταποκρίθηκαν σωματεία και φορείς, προβάλλοντας μια σειρά διεκδικήσεων του εργατικού λαϊκού κινήματος.

Το λόγο πήραν οι: Γιάννης Διάκογλου (μέλος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας), Θεοφάνης Κουτρούλιας (αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείου Νάουσας), Αγγελική Λιάσκου (μαθήτρια), Νίκος Μάντσιος (Αγωνιστική Συσπείρωση Εμπόρων Νάουσας), Δημήτρης Τσιουλάκος (αγροτικός σύλλογος Μαρίνος Αντύπας),  Έλενα Μπενετάτου  (σύλλογος δασκάλων-νηπιαγωγών Νάουσας), εκπρόσωπος του SOS Βέρμιο. Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ημαθίας κ. Παναγιώτης Κουτσουπιάς. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Νάουσας.

Μεταξύ άλλων εκφράστηκε η αγανάκτηση όλων για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής, αναφέρθηκαν οι μεγαλειώδεις αγροτικές κινητοποιήσεις, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοαπασχολούμενοι. Οι δίκαιες διεκδικήσεις του λαού της Νάουσας για υγεία και παιδεία αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν στο ύψος των αναγκών μας και των δυνατοτήτων της εποχής.

Έγινε κάλεσμα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στην απεργία στης 17 Απριλίου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας