Ελλάδα Κοινωνία

Έκκληση για βοήθεια στον 20χρονο Νικόλα – Επειδή η αλληλεγγύη είναι δώρο ζωής

 
Έκκληση για βοήθεια απευθύνει πατέρας  που η νοητική υστέρηση του γιου του και η οικονομική του κατάσταση τον πιέζουν αφόρητα, ώστε να απευθύνεται σε όλους εμάς.

Οι καιροί έτσι κι αλλιώς είναι σκοτεινοί και μια χαραμάδα φως γι’ αυτόν τον άνθρωπο είναι η μόνη του ελπίδα. Το πρωί απευθύνθηκε στη  faretra και ζήτησε τη δημοσίευση της έκκλησής του. Απευθυνεται στο αίσθημα της αλληλεγγύης μας, που ως λαός το έχουμε έντονα ανεπτυγμένο.

Παράλληλα μας έστειλε ανάλογο δημοσίευμα στη “Ζούγκλα”, με όλα τα έγγραφα, που δικαιολογούν τη δραματική του έκκληση.

Παραθέτουμε το δημοσίευμα.

far

……………………..

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει μέσω της «Ζούγκλας» ο κ. Γιώργος

Πριν από περίπου 14 χρόνια ο Νικόλας διαγνώστηκε με νοητική υστέρηση. Την κατάσταση έμελλε να δυσκολέψει η εγκατάλειψη από τη μητέρα του, καθώς και η οικονομική δυσπραγία της οικογένειας.

Ο 20χρονος ζει με τον πατέρα του με μόλις 338 ευρώ το μήνα. Εισόδημα που προέρχεται από το κράτος ως επίδομα για την ασθένειά του. Τα λεφτά αυτά δεν επαρκούν για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του νεαρού, όπως ψυχολόγος, ψυχίατρος, γυμναστής και διατροφολόγος. Ο κ. Γιώργος λόγω της κατάστασης του παιδιού δεν μπορεί να εργαστεί, καθώς το παιδί δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί.

Κάνει έκκληση και ζητάει οικονομική στήριξη προκειμένου να δώσει έστω και μία μικρή ανάσα στη δύσκολη καθημερινότητα του γιου του.

Όπως λέει μιλώντας στη «Ζούγκλα», «απευθύνομαι σε όλους σας, καθώς ξέρω πως η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί»!

Σε αυτό το λογαριασμό μπορείτε να στηρίξετε τον Νικόλα και τον πατέρα του:

GR4501717770006777166633199
(Τράπεζα Πειραιώς, δικαιούχος Νίκος Λεντέρης)

*Τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν την ασθένεια του Νικόλα βρίσκονται στη διάθεση της Ζούγκλας
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας