Γενικά

Σακελλαροπούλου, Ντόρα, Σκέρτσος και Πατέλης γιόρτασαν σε wine bar την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Άκης Σκέρτσος, Αλέξης Πατέλης, Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, γιόρτασαν τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Το βράδυ της Πέμπτης o υπουργός Επικρατείας ‘Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πήγαν στο Wine bar by the Glass στην οδό Φιλλελήνων για να το γιορτάσουν. Εκεί βρήκαν την πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και την υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή.

Ο Άκης Σκέρτσος και ο Αλέξης Πατέλης μάλιστα πήραν τα μικρόφωνα και απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων ήταν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Ο Άκης Σκέρτσος, ο οποίος πήρε στις πλάτες του όλο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, απευθυνόμενος σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας είπε ότι είναι μια σημαντική ημέρα για αυτούς.

Νωρίτερα, από τα θεωρεία της Βουλής, ο Άκης Σκέρτσος παρακολούθησε μαζί με άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το ν/σ που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κοντά στον κ. Σκέρτσο βρίσκονταν ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, οι οποίοι παρακολουθούσαν από νωρίς τη διαδικασία από τα θεωρεία. Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

 topontiki.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων