Αλεξάνδρεια Βέροια Τοπικά

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μελίκης για την εθελοντική αιμοδοσία και την κοπή της βασιλόπιτας / ευχαριστήριο

Στις 4 Φεβρουαρίου 2024, ο σύλλογος μας πραγματοποίησε σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν Βέροιας εθελοντική Αιμοδοσία και κοπή της βασιλόπιτας για το 2024.
Η προσέλευση των αιμοδοτών ήταν ικανοποιητική. Από τους 50 αιμοδότες κατάφεραν να αιμοδοτήσουν οι 41 τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Ταυτόχρονα έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας, όπου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Τσιπρόπουλος Αντώνιος, η τομεάρχης του νοσοκομείου Βενιοπούλου Δήμητρα, ο πρόεδρος Μελίκης Θεοδωρακέλης Κων/νοσοκομείου, ο δημοτικός σύμβουλος Μελίκης Μπουκουβάλας Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Α.Σ Μελικης και ΑΛΜΜΕ Λουκανόπουλος Απόστολος, ο ιατρός Φραγκακης Αντώνιος ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βασιλόπιτας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί τους: φούρνο Νατσούρα, την οικογένεια Θεοδωρακέλη, το καφέ Scandal, τον Α.Σ Μελίκης και προσωπικά τον κ. Λουκανόπουλο Απόστολο, την Ευροφάρμα, το φαρμακείο Ντόβα, τον Γούτση Σωτήριο, τον Χαλιαμάντα Σωτήριο, το ζαχαροπλαστείο Μπλεζιρ, τον Τζαφέρη Νικόλαο, τον Παπαδόπουλο Κλεάνθη και τον Καραγκιοζόπουλο Γεώργιο για την προσφορά τους σε προϊόντων τους ώστε να κερδίσουν 17 από τους αιμοδότες μας δώρα.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος

Γιαζιτζίογλου Λάζαρος

banner-article

Ροη ειδήσεων