Αθλητικά Βέροια Τοπικά

Οι διακριθέντες αθλητές και προπονητές της Εθνικής Ομάδας Handball Εφήβων στον Δήμαρχο Βέροιας

Τους τέσσερις αθλητές και τους δύο προπονητές από την Βέροια που συμμετέχουν στο σχήμα της Εθνικής Ομάδας Handball Εφήβων η οποία προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, κ. Μιχάλης Τζαφερόπουλος, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024.

Η Εθνική Εφήβων προκρίθηκε ως πρώτη και αήττητη στους προκριματικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Κιέτι της Ιταλίας στις αρχές Ιανουαρίου, σημειώνοντας μία εξαιρετικά σημαντική επιτυχία καθώς είναι η τρίτη φορά στην ιστορία του θεσμού που ελληνική ομάδα εφήβων περνά σε αυτή την φάση.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους τέσσερις αθλητές των ομάδων Handball της πόλης, Χρήστο Ταπάντζη, Σταύρο Αλεξίου και Άγγελο Μπαλτζή από τον ΑΠΣ Φέρωνα Βέροιας και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου από τον Α.Σ. Φίλιππο Βέροιας (χειροσφαίριση), όπως επίσης και τους δύο προπονητές, Αντώνη Δάσκαλο και Χαράλαμπο Προδρομίδη (τερματοφυλάκων) για τη σημαντική διάκριση που χάρισαν στην Ελλάδα και στην Βέροια.

Όπως σημειώθηκε στη συνάντηση, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα τώρα στους τελικούς αγώνες του Αυγούστου 2024 που θα διεξαχθούν στο Μαυροβούνιο, με την ευχή όλων το νέο «αίμα» και η γενιά των νέων αθλητών να φέρει, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, μια μέγιστη διάκριση.

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας