Κοινωνία Πολιτική

Το ΚΚΕ για την έξωση χαμηλοσυνταξιούχου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Οι εξώσεις από λαϊκές- εργατικές κατοικίες δεν θα περάσουν!

Θα πάρουν οργανωμένη και μαζική απάντηση.

Η νέα έξωση, αυτή τη φορά χαμηλοσυνταξιούχου από 1η κατοικία στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, μόνο οργή μπορεί να γεμίσει το λαό της πόλης. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 19/1, στις 7 το πρωί, δεκάδες αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν για να πραγματοποιήσουν την έξωση χαμηλοσυνταξιούχου μετά από πλειστηριασμό στην πρώτη κατοικία του, τον οποίο μάλιστα και προσήγαγαν στο τοπικο αστυνομικό τμήμα.

Οι λαϊκές οικογένειες έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωπες με μια πολιτική και ένα κράτος πλήρως εχθρικό με τις ανάγκες τους. Στενάζουν από την ακρίβεια, τους φόρους, τους χαμηλούς μισθούς, τις συνθήκες ζωής στην πόλη της Θεσσαλονίκης που την καταντούν αβίωτη. Βλέπουν μπροστά τους ένα κράτος εχθρικό και πανέτοιμο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των λίγων, των κορακιών των funds, όλων όσων έχουν χορτάσει από κέρδη.

Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ, ως συνέχεια των νόμων του ΣΥΡΙΖΑ, να πετά έξω από τα σπίτια τους με απάνθρωπο τρόπο φτωχούς λαϊκούς ανθρώπους πρέπει να πάρει μαζική, λαϊκή, εργατική απάντηση. Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις, ώστε να μην χαθεί κανένα λαϊκό σπίτι. Η μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση που οργανώνουν σωματεία και φορείς, σήμερα στις 10πμ στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας και έμπρακτης αλληλεγγύης.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο