Κοινωνία Πολιτική

Εξεταστική για τα Τέμπη: Εξώδικο της οικογένειας του μηχανοδηγού / “ύστερα από τη διαρροή-ντροπή στα όρια σκύλευσης νεκρού”

Πιστεύετε ότι δεν θα αντέξουμε και δεν θα απαντήσουμε στην πολιτική απρέπεια και ανηθικότητα κάποιων; Κάνετε λάθος» και προσθέτει «η πολιτική και ηθική ανεπάρκεια κάποιων δεν μπορεί να καταργήσει το δικαίωμά μας να πενθήσουμε το δικό μας άνθρωπο. Ένα τους ζητάμε μόνο: Να σεβαστούν τη μνήμη του και να λένε αλήθειες»

Αφήνουν, ακόμη, σαφείς αιχμές και για την κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ τονίζοντας ότι προετοίμασαν το έδαφος για τη συγκεκριμένη στοχοποίηση και «”λησμόνησαν” να αναφέρουν δημοσίως ότι στα έγγραφα αυτά ο πατέρας και σύζυγος ημών, κρινόταν απολύτως ικανός»
«Μπούμερανγκ» γυρνούν στη Ν.Δ. οι άθλιες μεθοδεύσεις στα όρια της σκύλευσης νεκρού για το έγκλημα στα Τέμπη. Καταπέλτης η οικογένεια του νεκρού μηχανοδηγού κατά Τσαβδαρίδη.

Την έντονη αντίδραση των συγγενών του μηχανοδηγού που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα των Τεμπών προκάλεσαν οι μεθοδεύσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, με την καταπάτηση κάθε ιατρικού απορρήτου και μια διαρροή-ντροπή στα όρια της σκύλευσης νεκρού.

Η σύζυγος και οι τρεις κόρες του μηχανοδηγού απέστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία κατηγορώντας τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, για παραβίαση του ιατρικού απορρήτου.

Ο βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης προκάλεσε χθες ορυμαγδό αντιδράσεων παρουσιάζοντας προσωπικά δεδομένα του νεκρού σε ζωντανή μετάδοση και υπονοώντας ότι δεν θα έπρεπε για λόγους υγείας να βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση.

Η οικογένεια σημειώνει «από την πλευρά μας αντέξαμε τον πόνο που μας προκάλεσε ο άδικος θάνατος του συζύγου και πατέρα μας, θρηνήσαμε τον άνθρωπό μας.

Πιστεύετε ότι δεν θα αντέξουμε και δεν θα απαντήσουμε στην πολιτική απρέπεια και ανηθικότητα κάποιων; Κάνετε λάθος» και προσθέτει «η πολιτική και ηθική ανεπάρκεια κάποιων δεν μπορεί να καταργήσει το δικαίωμά μας να πενθήσουμε το δικό μας άνθρωπο. Ένα τους ζητάμε μόνο: Να σεβαστούν τη μνήμη του και να λένε αλήθειες».

Σε άλλο σημείο της διαμαρτυρίας τους υπογραμμίζουν «διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την άνω συμπεριφορά του ανωτέρω Βουλευτή και όσων συμμετείχαν στην παραβίαση του ιατρικού απορρήτου και κυρίως στην αλλοίωση του περιεχομένου των ιατρικών εγγράφων και τους καλούμε να παύσουν εφεξής κάθε αντίστοιχη μειωτική πράξη αναφορικά με τον θανόντα συγγενή μας, ιδίως δε, όταν τα λεγόμενά τους δεν συνοδεύονται από αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία».

Αφήνουν, ακόμη, σαφείς αιχμές και για την κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ τονίζοντας ότι προετοίμασαν το έδαφος για τη συγκεκριμένη στοχοποίηση και «”λησμόνησαν” να αναφέρουν δημοσίως ότι στα έγγραφα αυτά ο πατέρας και σύζυγος ημών, κρινόταν απολύτως ικανός»

banner-article

Ροη ειδήσεων