Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό για το χριστουγεννιάτικο παζάρι 2023

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Μ.Α.μ.Α

Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό-Κδαπ αμεΑ ΜΑμΑ- Βέροια , ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία αφήνοντάς μας μια γλυκιά γεύση και μια ζεστασιά από όλους εσάς που μας επισκεφθήκατε και μας στηρίξατε!

Όλα τα εκθέματά μας εξαντλήθηκαν γεμίζοντάς μας με ευγνωμοσύνη μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις λειτουργικές δαπάνες των δομών μας.

Η όμορφη χριστουγεννιάτικη έκθεσή μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την αμέριστη βοήθεια αλλά και ανιδιοτελή προσφορά από τις χρυσοχέρες εθελόντριες φίλες αλλά και φίλους μας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις αγαπημένες φίλες μας που με τις δημιουργίες τους ,όχι μόνο ομόρφυναν το παζάρι μας αλλά βοήθησαν ουσιαστικά το σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε:

Τον Όμιλο Inner Wheel Βέροιας ,την Πρόεδρο Ελένη Μπαλτζή και τη κυρία Βιβή Ιατροπούλου που διέθεσαν  δημιουργίες,το σύλλογο Καρκινοπαθών Ημαθίας , τα ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας,το σύλλογό γονέων 2ου Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου ,το ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας, τον Πατέρα Παύλο Μπρούγκα,τον κύριο Μανώλη Δακόπουλο,τον κύριο Αργύρη Μπαντή,την κυρία Χρύσα Χρηστάκη, την κυρία Λίνα Μέλλιου,την κυρία Δόμνα Τρανίδου,την κυρία Έλενα Κουδούνα,την κυρία Λαμπρινή Χουλιάρα,την κυρία Δαδούκη Ειρήνη,την Μαυρίδου Δέσποινα, την κυρία Καιτή Μούρνου ,την κυρία Χρυσάνθη Συροπούλου,την κυρία Τζίνα Μακριδάκη,την κυρία Μαρία Κούτσιανου,την κυρία Ελπιδα Τσακιρίδου,την κυρία Ζαφειρούλα Πιττάκη ,τον κύριο Δαμιανό Οικονομιδη,την εταιρεία ΜATs Collection,τα καταστήματα Spitico Concept και Αμάραντο και την κυρία Ελένη Μαρτίνη

Φυσικά ευχαριστούμε την κυρία Ευαγγελία Απλακίδου που με γούστο επιμελήθηκε το στήσιμο της έκθεσης και την κυρία Ηλέκτρα Γεωργιάδου ,που επιμελήθηκε την αφίσα μας και γενικά το δημιουργικό κομμάτι που αφορά το σύλλογό μας.Ευχαριστούμε τα τοπικά μέσα έντυπα και διαδικτυακά που στηρίζουν τα bazaar μας με τις δημοσιεύσεις τους.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε εσάς που μας στηρίξατε έμπρακτα και συνεχίζετε να το πράττετε δίνοντας χαρά τόσο σε εμάς τους γονείς της ΜΑμΑ ,όσο και στα παιδιά μας.

Να είστε όλοι καλά και το νέο έτος να σας φέρει χαρά και υγεία!

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του συλλόγου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας