Ελλάδα Πολιτική

Αποχωρεί και ο Γιώργος Βαρεμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Ευτελισμός και αποσύνθεση»

 Στη δήλωση αποχώρησης, ο Γιώργος Βαρεμένος ασκεί σφοδρή κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί ότι οδηγεί το κόμμα στην «γκρίζα ζώνη όπου συναντώνται ο ευτελισμός και η αποσύνθεση, μέσα σε ένα κλίμα ιλαρότητας ανέμελου life style».

«Συμβαίνει αυτό που δεν μπορούσα να φανταστώ»

«Ίσως τα πολλά λόγια να είναι περιττά όταν συμβαίνει αυτό που δεν μπορούσες να φανταστείς. Ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, υπό την νέα ηγεσία του, θα οδηγούνταν στην γκρίζα ζώνη όπου συναντώνται ο ευτελισμός και η αποσύνθεση, μέσα σε ένα κλίμα ιλαρότητας ανέμελου life style», ανέφερε ο πρώην βουλευτής.

Η αποχώρηση του Γιώργου Βαρεμένου έρχεται να προστεθεί στο κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη, που οδήγησε και στη διάσπαση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς από τους 11 αποχωρήσαντες βουλευτές.

Να σημειωθεί πως και το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ,  Γιάννης Δραγασάκης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι παραμένει μέλος του κόμματος.

in.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο