Ελλάδα

Ναύπακτος: Μαθητές Γυμνασίου μοίραζαν fake γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Μαθητές Γυμνασίου, ηλικίας 13 ετών, δημιούργησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής  γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών του σχολείου τους και τις μοίραζαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από την καταγγελία που έκανε στις Αρχές ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ειδικότερα, ο 57χρονος διευθυντής ανέφερε στους αστυνομικούς ότι, όπως ενημερώθηκε, ένας 13χρονος μαθητής του Γυμνασίου δημιουργεί μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες μαθητριών και τις επιδεικνύει σε άλλους μαθητές.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, κατέθεσε σχετικά στις Αρχές και ο πατέρας μίας μαθήτριας ο οποίος κατήγγειλε ότι, όπως πληροφορήθηκε από την κόρη του, ο παραπάνω 13χρονος μαζί με ακόμη έναν συμμαθητή του δημιουργούν μέσω εφαρμογής γυμνές φωτογραφίες με τα πρόσωπα διάφορων ανήλικων μαθητριών του Γυμνασίου, μία εκ των οποίων και η κόρη του 13 ετών.

Πράγματι, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα οι δύο μαθητές μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής δημιουργούσαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών αφαιρώντας τους τα ρούχα και τις διαμοίραζαν σε διάφορα άτομα.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο μαθητές και οι γονείς τους, ενώ η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.

 topontiki.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας