Εκδηλώσεις Νάουσα Πολιτισμός Τοπικά

Νάουσα: Εκδήλωση – αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή / Σάββατο 2 Δεκεμβρίου – με κάρτες ελεύθερης εισόδου

O Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων διοργανώνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” εκδήλωση – αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή που έφυγε από τη ζωή το 2005 και άφησε ένα τεράστιο μουσικό έργο και σπουδαία τραγούδια.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα εξής δύο μέρη: α) Στο πρώτο μέρος θα γίνει η παρουσίαση του πρόσφατα εκδοθέντος βιβλίου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω…», του συγγραφέα, αρθρογράφου, ραδιοφωνικού παραγωγού και μουσικού ερευνητή της ελληνικής μουσικής, Θανάση Γιώγλου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Αναστάσιος Καραμπατζός, Κώστας Καλδάρας, Αιμιλία Κουγιουμτζή και ο ίδιος ο συγγραφέας.

β) Στο δεύτερο μέρος θα ερμηνευθούν τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή
από την ορχήστρα της Νάουσας «ΧΡΩΜΑΤΑ & ΝΟΤΕΣ». Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Ζιαμπάκας-τραγούδι, Μαίρη Δούτση-τραγούδι, Νίκος Παπαδόπουλος-μπουζούκι, Δημήτρης Δούτσης-μπουζούκι, Κώστας Μητσιάνης-φυσαρμόνικα, Σπύρος Κούρκουλος-κιθάρα, Μάκης Πατόπουλος-ακορντεόν, Πέτρος Μπόλας-κρουστά, Κώστας Διαμαντής-ντράμς.

Ο Δήμος  ανακοινώνει ότι η είσοδος στην εκδήλωση – αφιέρωμα στον συνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” είναι ελεύθερη για το κοινό με κάρτες ελεύθερης εισόδου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από την Δευτέρα 27/11 στα εξής σημεία:
– Γρ. Πολιτισμού Δήμου Η.Π. Νάουσας (Δημαρχείο, 1ος όροφος)
– Κατάστημα “Όμορφο Σπίτι” Κω/νου Ζιαμπάκα, οδός Χρ. Λαναρά 24
– Κατάστημα Τυροκομικών “Η Στάνη”, οδός Χατζηγρηγοριάδη 11 (Λαϊκή Αγορά)

Για την προμήθεια των καρτών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

banner-article

Ροη ειδήσεων