Βέροια

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Εργατικού Κέντρου Βέροιας & του ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις που διοργάνωσαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 και αφορούσε Νομική Πληροφόρηση σε θέματα Εργατικού Δικαίου και Δικαίου Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος, όπου έγκριτοι νομικοί συνεργάτες του ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. με προγραμματισμένα ραντεβού,  απάντησαν σε προσωπικά ερωτήματα που έθεσαν μέσω της διαδικασίας, 60 περίπου άτομα.

Στη δεύτερη εκδήλωση – εργαστήριο που υλοποιήθηκε την ίδια μέρα,  οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για «Σύγχρονα ζητήματα εργασιακών σχέσεων – Χρόνος Εργασίας – Εργάνη και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας» όπου τέθηκαν και απαντήθηκαν σχετικά ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Οι παραπάνω υπηρεσίες του εργαστηρίου και της δια ζώσης ενημέρωσης ήταν ΔΩΡΕΑΝ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις δύο εκδηλώσεις, για την εμπιστοσύνη και συνέπεια που επέδειξαν. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και των ερωτημάτων που κατατέθηκαν, η Δράση προβλέπεται να επαναληφθεί και στο μέλλον.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας & Περιφερειακό ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας