Βέροια Τοπικά

Η Μ.Α.μ.Α επισκέφθηκε εκλογικά κέντρα της πόλης μας

Την Τρίτη 3/10 το απόγευμα,  έφηβοι και ενήλικες του ΚΔΑΠΑμεΑ Μ.Α.μ.Α επισκέφθηκαν  τους υποψηφίους δημάρχους    και τον  περιφερειάρχη της πόλης μας στα εκλογικά τους κέντρα!

Ο κάθε υποψήφιος μας δέχθηκε με μεγάλη χαρά και προθυμία να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που είχαν ετοιμάσει οι ωφελούμενοί μας, καθώς και να ακούσουν όλες τις προτάσεις και πρωτοβουλίες που πρότειναν τα παιδιά μας. Μιλήσαμε με τον κάθε ένα υποψήφιο για θέματα που αφορούν την πόλη μας, για παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν ώστε να καλυτερεύσει η ζωή των συμπολιτών μας και συγκεκριμένα των ΑμεΑ συνανθρώπων μας. Οι ωφελούμενοι μας πρότειναν δωρεάν ίντερνετ στους δημόσιους χώρους της πόλης, κοινωνική πρόνοια για τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας, περισσότερες ελεύθερες παιδικές χαρές και κλειστούς χώρους εκγύμνασης για όλους, καθώς και μια πρωτότυπη ιδέα: Την δημιουργία “εφηβικής χαράς” ή αλλιώς τον “Εφηβότοπο”, έναν χώρο παιχνιδιού και άθλησης για τους εφήβους της πόλης!Οι νέοι μας πρόσφεραν σε κάθε υποψήφιο μια ευχετήρια κάρτα,δημιουργία του εργαστηρίου φωτογραφίας του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον κάθε υποψήφιο που μας δέχτηκε στο χώρο του και άκουσε τις ανάγκες των παιδιών μας και ευχόμαστε στον καθένα ξεχωριστά καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Με εκτίμηση,

Το Δ. Σ. του Συλλόγου

Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α 1

Ημαθίωνος 2

ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Μ.Α.μ.Α 2

Πιερίων 5

Το σπίτι της Μ.Α.μ.Α

Μητροπόλεως 32

www.mamaver.gr

…………….

 

 

banner-article

Ροη ειδήσεων